Előkerült Angelina Jolie és Brad Pitt ikonikus képsorozata

Forrás: Steven Klein/W Magazine -
Brad Pitt képsorozat fotósorozat ikonikus W magazin Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden idők egyik leghíresebb fotósorozata a W magazin hasábjain jelent meg.

Immár 10 éve, hogy Angelina Jolie összejött Brad Pitt-tel a Mr. és Mrs. Smith forgatásán.

Forrás: Steven Klein/W Magazine

A sztárpár annak idején filmjük népszerűsítése miatt vállalták a W magazin fotózását, amely a hatvanas évek Amerikáját és családi modelljét hívta életre.

Forrás: Steven Klein/W Magazine

A Domestic Bliss nevű fotósorozatát, amelyet a neves divatfotós, Steven Klein készített a Brangelina párosról, azóta a világ egyik leghíresebbikjeként emlegetik.

Forrás: Steven Klein/W Magazine

Az alábbi kép szerepelt a magazin címlapján:

Forrás: W magazine/Steven Klein

Még több képért kattints ide!

Melleltávolítása után meztelen jelenetben lesz látható Angelina Joliehttp://www.life.hu/intim/20151215-angelina-jolie-melleltavolitasa-utan-meztelen-jelentben-lesz-lathato-a-filmvasznon.htmlMivel túl nagy volt a kockázata annak, hogy rákos lesz, mindkét mellét levetette a színésznő. A dupla masztektómia után most először áll meztelenül kamera elé Angelina Jolie. Intim--Angelina Jolie egyre rosszabb állapotban van - Súlyosbodott az anorexiája?http://www.life.hu/drlife/20151221-angelina-jolie-egyre-vekonyabb-nagyon-rossz-allapotban-van.htmlAngelina Jolie már csont és bőr! Egyre rosszabb állapotban van a gyönyörű színésznő. Dr. Life--Ma 52 éves a világ egyik legszexibb pasija, Brad Pitt - Dögös fotósorozat! http://www.life.hu/intim/20151218-brad-pitt-ma-otvenket-eves-o-a-vilag-legszexibb-pasija-dogos-fotok.htmlOscar-és Golden Globe-díjas színész. Családapa, férj, és ma már filmrendező. Magánélete szinte napi szinten téma a magazinok címlapján, és nem telik el év, hogy ne szerepelne minimum egy hollywoodi szuperprodukcióban. Intim--Brad Pitt franciázni kezd? Nem érti, mit beszélnek a gyermekeihttp://www.life.hu/csalad/20151130-brad-pitt-vilaghiru-szinesz-nem-erti-mit-beszelnek-gyermekei-akik-franciaul-tanulnak.htmlMivel a színész gyermekei francia iskolába járnak, ez némileg furcsa helyzetet teremt a családban, az amerikai színész ugyanis, nem beszél olyan jól franciául, mint Angelina Jolie-val közös csemetéi. Család--Páros jógára vittük a legszexibb magyar sztárpárt, Müller Attilát és Larion Zoéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151209-larion-zoe-modellt-es-muller-attila-musorvezetot-paros-jogara-vittuk-es-szexi-fotokat-keszitettunk-a.htmlMüller Attila és gyönyörű barátnője, Larion Zoé szuper párost alkotnak, ez pedig egy jógaórán vagy tovább mélyül, vagy a felszínre törhetnek az ellentétek. Nos, náluk abszolút a harmónia és az összetartozás erősödött. Ez Zsír!OrigoŐk lesznek Hollywood legújabb sztárpárja? Selena Gomez és Niall Horan összemelegedtekhttp://www.life.hu/intim/20151207-selena-gomez-es-niall-horan-lesz-hollywood-legujabb-alomparja.htmlEgy közös ismerősük, Jenna Dewan Tatum születésnapi partiján melegedett össze a két fiatal a szemtanúk beszámolója szerint. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.