Ez lehet a baki mögött: Ittasan keverhette össze a Miss Universe helyezettjeit a műsorvezető

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller -
győztes Las Vegas Steve Harvey szépségverseny kaszinó összekeverés játék alkohol rulett Miss Universe bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alkohollal a kezében látták rulettezni a Miss Universe szépségverseny előtt Las Vegasban a népszerű talk show-műsorvezetőt és komikust.

Sosem végződött még akkora bakival egy szépségverseny, mint vasárnap a Miss Universe döntője Las Vegasban. Mint a Life.hu megírta, az est házigazdája, Steve Harvey egész egyszerűen összekeverte a győztesek nevét: az eredetileg megválasztott Miss Fülöp-szigetek helyett Miss Kolumbia fejére került a korona, akitől végül sűrű bocsánatkérések közepette vissza kellett venniük.

Rég volt már ilyen kínos egy szépségverseny koronázása Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller

Az élő adásban elhangzott elnézések után Steve Harvey Twitteren is biztosította a népet, mennyire sajnálja a dolgot, ám arról már nem szólt a fáma, hogyan is véthetett ilyen súlyos bakit a népszerű műsorvezető és komikus.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller

A TMZ hírei szerint azonban akad némi magyarázat, tekintve, hogy nem sokkal a verseny előtt kaszinókban látták rulettezni Harveyt, némi itallal a kezében. Szemtanúk szerint a vasárnapi esemény előtt szombaton, illetve pénteken is a kaszinókban töltötte idejét a műsorvezető. Nem csoda hát, hogy vasárnap estére kissé szétesett...

Amikor sírva nevetünk: kínos bakik szépségversenyeken

A vasárnap esti Miss Universe 2015-ös versenyén Las Vegasban hatalmas baki történt: a győztesnek járó koronát nem az első helyezett kapta, mert a műsorvezető rossz nevet olvasott fel. Ennél kínosabb helyzetbe nemigen lehet kerülni szépségversenyen, de persze nem ez volt az első kellemetlen szituáció a szépségkirálynő-választások történetében - a Life.hu cilkkéért kattints ide!

Fésűs Nelly kínos kérdésekről is nyíltan beszél lányávalhttp://www.life.hu/csalad/20150930-fesus-nelly-szineszno-kinos-kerdesekrol-is-nyiltan-beszel-lanyaval-csengevel.htmlA színésznő nem jön zavarba és nem tartott attól, hogy lánya, Csenge kellemetlen helyezetbe hozza esetleges intim kérdéseivel. Család--Szándékos ámokfutás Las Vegasban: Életveszélyben voltak a Miss Universe versenyzői?http://www.life.hu/news/20151221-las-vegasban-autos-amokfuto-hajtott-gyalogosok-koze.htmlEgy embert megölt és 37-et megsebesített Las Vegasban az a nő, aki gyalogosok közé hajtott a Miss Universe-szépségverseny közelében. News--Kínos! Nem mondott igazat saját márkájának termékeiről Károly herceg?http://www.life.hu/news/20151116-karoly-herceg-sajat-markajahoz-kulfoldrol-szerzi-be-az-alapanyagokat-mikozben-az-ellenkezojere.htmlA trónörököst a napokban tett kijelentése miatt kezdték el támadni a lapok, miután kiderült: a herceg saját márkája, a Duchy Organics külföldről importálja az alapanyagokat termékeihez – miközben arra buzdítja a briteket, vásároljanak helyi termékeket. News--Kiss Daniella: "Nem értem el helyezést a Miss World világversenyen"http://www.life.hu/sztarok/20151222-kiss-daniella-szepsegkiralyno-nem-ert-el-helyezest-a-miss-world-vilagversenyen.htmlBár a Miss World Hungary győztese a világversenyen nem szerzett helyezést, nincs elkeseredve. TV + Sztárok--Kínos eset egy Ryanair gépen – forró tea ömlött az utas nemi szervérehttp://www.life.hu/news/20151217-kinos-eset-egy-ryanair-gepen-forro-tea-omlott-az-utas-nemi-szervere.htmlA kétbalkezes utas magára öntötte a forró teát a repülőgépen, ami éppen a legbecsesebb szervét forrázta le. News--Így tündököl Nagy Nikoletta a Miss Universe verseny előrendezvényén - Friss fotók!http://www.life.hu/trend/20151219-igy-tundokol-nagy-nikoletta-a-miss-universe-verseny-elorendezvenyen.htmlA Miss World világverseny után egy nappal, vasárnap tartják a Miss Universe szépségversenyt. A Planet Hollywood kaszinószállodában már javában folynak az előzetes rendezvények, a fotók tanúsága szerint Nagy Nikoletta, a hazai győztes káprázatosan néz ki. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.