"Két szilveszteri ember létezik. Aki cipel egy másik embert és egy, akit cipelnek"

óév buli szilveszter Újév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere a járókelőket kérdezte, miként töltik az év utolsó napját. Nos, változatos válaszokat kaptunk. Nézzétek csak! 
A nap híre: gomba nőtt a 27-es budapesti buszonhttp://www.life.hu/news/20151229-gomba-nott-a-27-es-budapesti-buszon.htmlGombaszakértő szerint téli laska nőhetett ki a 27-es busz padlójából. Ez pedig - állítja - nem arra utal, hogy a busz annyira piszkos, inkább csak arra, hogy a faburkolat öreg és cserére szorul. News--Ez aztán ciki! Ritkán kerül az ember ilyen kínos helyzetbehttp://www.life.hu/news/20151229-kinos-bakik-az-utca-embere-szerint-reszegseg-eleses-randizas.htmlA Life.hu riportere az utca emberét kérdezte arról, mi volt a legkellemetlenebb helyzet, amibe valaha keveredtek. Az olykor arcpirító válaszokat inkább nem is áruljuk el, nézzétek meg az alábbi videót. News--Gyászol a rockvilág! Elhunyt Lemmy Kilmister, a Motorhead legendás énekesehttp://www.life.hu/news/20151229-elhunyt-lemmy-kilmister-a-motorhead-legendas-enekese.htmlHetvenéves korában meghalt Lemmy Kilmister, a Motörhead együttes alapítója és frontembere, a rockzene kultikus alakja. NewsAFP Már százhúsz tonna élelmiszer összegyűlt az Adni öröm! akcióbanhttp://www.life.hu/news/20151219--mar-szazhusz-tonna-elelmiszer-osszegyult-az-adni-orom-akcioban.htmlHárom nap alatt százhúsz tonna tartós élelmiszer gyűlt össze a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Adni öröm! akciójában országszerte - mondta a szervezet kommunikációs vezetője szombat reggel az M1 aktuális csatornán.NewsThinkstockMeghalt Boda András! Halálra gázolta a vonat a Moby Dick egykori tagjáthttp://www.life.hu/news/20151129-meghalt-boda-andras-halalra-gazolta-a-vonat-a-moby-dick-egykori-tagjat.htmlA zenész a Moby Dick hangmérnöke volt, énekesként, gitárosként több bandába is játszott. 46 évesen hunyt el, vonat gázolta halálra. News--Ezek lesznek a munkaszüneti napok 2016-banhttp://www.life.hu/news/20151227-ezek-lesznek-a-munkaszuneti-napok-2016-ban.htmlJó hír! Hat hosszú hétvége is lesz a jövő évben. Mutatjuk. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.