15 éves lányt erőszakolt meg a transznemű nő, mielőtt még nemet váltott

Forrás: Thinkstock -
vád tinédzser megerőszakolás nemváltás szexuális bántalmazás tárgyalás transzneműség Portsmouth
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biológiai értelemben még férfiként bántalmazta szexuálisan Davina Ayrton azt az akkor még tinédzserkorú lányt, akinek ügyét a napokban tárgyalta a Porstmouth-i bíróság.
A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

Az áldozat, akit 2004-ben bántalmazott szexuálisan a transznemű nő, a rendőrségen tett vallomása szerint Ayrton a kanapéhoz taszította, a karját lefogta, majd miután végzett, úgy tett, mintha semmi sem történt volna. Az esküdteknek tett vallomás szerint az áldozat tett feljelentést a történtek után, de nyilatkozatot nem akart tenni. Ayrton tagadta az ellene felhozott vádakat, az ügy tárgyalása tovább folytatódik.

Meghalt a Bee Gees menedzsere, Robert Stigwoodhttp://www.life.hu/news/20160105-robert-stigwood-a-bee-gees-popzenekar-menedzsere-meghalt.html81 éves korában elhunyt a dél-ausztráliai születésű zenei, szíházi és filmproducer. News--Töltsd az évet elnöki módon! Íme, Vlagyimir Putyin rendhagyó naptárjahttp://www.life.hu/news/20160105-vlagyimir-putyin-orosz-elnok-rendhagyo-2016-os-eves-naptarja.htmlLimitált kiadásban dobták piacra az orosz elnök 2016-os kalendáriumát 12 darab fényképpel, és a hozzájuk fűzött, személyesen Putyintól származó megjegyzésekkel. News--További havazásra, hófúvásra számíthatunk és ónos eső is jön mahttp://www.life.hu/news/20160105-idojaras-tovabbi-havazasra-es-hofuvasra-szamithatunk-es-onos-eso-is-jon-ma.htmlAz országban több helyen okozott fennakadást a téliesre fordult időjárás. Több baleset történt a havas utakon, a rendőrség és a katasztrófavédelem is fokozott figyelmet kér a közlekedőktől. A meteorológiai szolgálat további havazásra és hófúvásra figyelmeztet, illetve arra, hogy kedden ónos eső nehezíti meg az életünket. News--„Legyél te a kocka!" – Erre biztatja a lányokat Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/news/20160105-mark-zuckerberg-a-facebook-alapitoja-arra-biztatja-a-lanyokat-hogy-legyenek-ok-az-iskola-kockai.htmlA Facebook-alapítója egy jól irányzott kommentben vágott vissza annak egy nagymamának, aki arra biztatja az unokáit, hogy randizzanak kockákkal, hátha így megtalálják a következő Zuckerberget, akihez feleségül mehetnek. News--Elhunyt Louis de Funes egykori partnere, Michel Galabruhttp://www.life.hu/news/20160104-meghalt-michel-galabru-louis-de-funes-hires-szineszpartnere-almaban-hunyt-el.htmlA színészt 93 éves korában, álmában érte a halál. A francia művész élete végéig szerepelt színpadon, novemberben állt utoljára közönség elé. News--Tacskó sétált be az RTL Híradó stúdiójába - Cuki videó!http://www.life.hu/news/20160104-kutya-zavarta-meg-az-idojaras-jelentest-cuki-video-fruzsirol-a-tacskorol.htmlFruzsi, az egyik operatőr kutyája úgy gondolta, hogy ő is szívesen szerepelne a napi időjárás-jelentésben - tettével kissé meglepte Véber Istvánt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.