Így reagált az első simogatásra a bántalmazott kutya – Szívszorító videó

kutya Románia állatmenhely videó simogatás állatkínzás bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak elképzelni lehet, milyen szörnyűségeken ment át a néhány hónapos Priscilla, mielőtt a cravioai állatmenhelyre került. A nyugalom megzavarására alkalmas felvétel következik!

Futótűzként terjed az interneten a néhány hónapos keverék kutyusról, Priscilláról készült videó, amelyen a gondozó először simogatja meg az állatot. Az eb láthatóan annyira elszokott az emberi kéztől és az általa kapott gyengédségtől, hogy vonyítva és reszketve reagál a közeledésre.

A november 11-én készült felvétel a román Cravioa állatmenhelyén készült: a várost egyébként a kutyás kegyetlenkedések európai fővárosának is nevezik a rengeteg állatkínzás miatt. Priscilla szerencsére újra meg tudott tanulni bízni az emberekben, és a Bored Panda hírei szerint nemrég szerető családra lelt Angliában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.