"Tapogattak minket" - Megszólalt a kölni szexuális támadás egyik 18 éves áldozata

Forrás: N-TV -
Stuttgart szexuális molesztálás Hamburg szilveszter lány támadás áldozat Köln Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michelle számára élete legmegrázóbb élménye volt az a szilveszteri éjszaka, amikor körülbelül 30 férfi állta körül őket és barátait Köln központi vasútállomásán.

Az N-TV csatorna műsorában szólalt meg először annak a kölni szexuális jellegű támadásnak az áldozata, akit elmondása szerint éppen a központi vasúállomáshoz tartott barátaival együtt, amikor körülállta őket egy csapat 20 és 30 éves kor közötti arab és afrikai férfi.

Forrás: N-TV

Ahogy a Life.hu is megírta, szilveszer éjjelén Kölnön kívül Németország több városában, köztük Stuttgartban és Hamburgban történtek nők ellen irányuló szexuális jellegű támadások, a rendőrség egyelőre nyomoz az elkövetők után. Az ügyben nemrég a német kancellár, Angela Merkel is felszólalt: erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Először tért vissza Párizsba a terrortámadás után az Eagles Of Death Metalhttp://www.life.hu/news/20151207-az-eagles-of-death-metal-a-parizsi-terrortamadas-utan-eloszor-tert-vissza-parizsba.htmlA Bataclanban történt vérengzés után pár héttel újra a francia fővárosban van a kaliforniai banda. NewsOrigoVan ok a félelemre? Terrortámadással fenyegetik Bécsethttp://www.life.hu/news/20151226-terrortamadassal-fenyegetik-becset.htmlA rendőrség fokozta a biztonsági intézkedéseket Bécsben, miután értesülések szerint a karácsony és az újév között terroristák támadásokra készülhetnek az osztrák fővárosban és más európai nagyvárosokban - közölték szombaton a bécsi hatóságok.NewsThinkstockSokkoló! Magyarországon át érkezhetett az egyik párizsi merénylőhttp://www.life.hu/news/20151115-a-parizsi-merenylet-egyik-elkovetoje-magyarorszagon-at-erkezhetett.htmlMagyarországon keresztül érkezett Franciaországba annak a szír útlevélnek a tulajdonosa, amelyet a párizsi merényletek egyik helyszínén találtak - értesült a vijesti.hr. News--Tragédia! Justin Bieber barátja is meghalt a párizsi merényletekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151118-justin-bieber-baratja-meghalt-a-parizsi-robbantasokban.htmlSzörnyű veszteség érte a fiatal énekest, akinek barátja a párizsi merényletek során életét vesztette. TV + Sztárok--Terrortámadás is történhetett Kaliforniábanhttp://www.life.hu/news/20151203-terrortamadas-is-tortenhetett-kaliforniaban-san-bernardino-i-szocialis-ellatokozpontnal.htmlA BBC tudósítója szerint az FBI vizsgálja, hogy terrortámadás történt-e a kaliforniai San Bernardino egyik szociális ellátó központjában.NewsOrigoTragédia az új Kaptár-film forgatásán: meghalt egy kaszkadőrhttp://www.life.hu/news/20151229-meghalt-egy-kaszkador-az-uj-kaptar-film-forgatasa-alatt.htmlA 34 éves Ricardo Cornelius az akcióhorror dél-afrikai forgatási helyszínén vesztette életét, amikor egy filmben használt amerikai katonai jármű eldőlt, és maga alá temette a férfit. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.