Rendőrségi nyomozás indult Czeizel Endre spermájának ügyében

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
klinika nyomozás Czeizel Endre sperma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk értesülései szerint újabb feljelentés érkezett a rendőrséghez Czeizel Endre spermjának jogtalan eltulajdonítása kapcsán.

A lap információi szerint az emberi test tiltott felhasználása jogcímen tett feljelentés egy magánszemélytől származik, és az illető a dokumentumban feltüntette annak a klinikának is a nevét, ahol az állítólagos törvénytelenség történt.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az orvos-genetikus néhány éve hímivarsejteket adott fiatal szeretőjének, hogy azt a halála után fel tudja használni. Kiderült azonban, hogy a spermadonor beleegyezői nyi­latkozatára nem a genetikusprofesszor, hanem egy másik férfi adatai kerültek, és ő is írta alá. Minderre akor derült fény, amikor a hagyatéki tárgyaláson pénzt követelt Czeizel Endre fiatal szeretője, akinek két gyermeke született a genetikusprofesszortól, de a bekért papírok a kisebbik gyereknél nem stimmeltek.

Százmilliót követel Czeizel Endre szeretője

Az elhunyt professzor szeretője százmillió forintra tart igényt a Czeizel-vagyonból. A család kiakadt. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.