Durva! Megerőszakolták a nemi erőszak ellen küzdő aktivistát

Forrás: Instagarm/ Amber Amour -
aktivista nemi erőszak Instagram vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves Amber Amourt, aki egy erőszakellenes kampányt vezet, megerőszakolták Dél-Afrikai tartózkodása során. A fiatal lány percekkel az eset után posztolt Instagram-oldalára.

Amber percekkel az erőszak után egy képet és részletes leírást posztolt Instagram-oldalára. A fotón és a sorok között is könnyek látszanak.

Forrás: Instagarm/ Amber Amour

„A térdemre kényszerített. Mondtam neki, hogy hagyja abba, de ettől csak még erőszakosabb lett. Felemelt, majd berakta a péniszét a vaginámba. Újra kértem, hogy hagyja abba, és elkezdtem sírni. Ezután a fenekembe hatolt, és ekkor elájultam. Néhány perccel később felébredtem, és láttam, hogy ki akar menni az ajtón. Amikor észrevette, hogy fent vagyok, visszajött, hogy befejezze. Szégyen, undor, szenvedés… kibaszott érzések" - írta Instagram fotója mellé a lány.

Megbénul Budapest a brit miniszterelnök érkezése miatthttp://www.life.hu/news/20160107-david-cameron-brit-miniszterelnok-miatt-ma-megbenul-budapest.htmlUtak tömegét zárják le David Cameron érkezése miatt, a brit kormányfőt legalább annyira és annyian őrzik majd Budapesten, mint a pápát vagy Vlagyimir Putyint - írja az Origo. News--"Tapogattak minket" - Megszólalt a kölni szexuális támadás egyik 18 éves áldozatahttp://www.life.hu/news/20160106-a-szilveszteri-kolni-szexualis-tamadas-egyik-18-eves-aldozata-megszolalt.htmlMichelle számára élete legmegrázóbb élménye volt az a szilveszteri éjszaka, amikor körülbelül 30 férfi állta körül őket és barátait Köln központi vasútállomásán. News--Van wifid otthon? Örülni fogsz ennek a hírnek!http://www.life.hu/news/20160106-egy-uj-technologia-segitsegevel-jobb-lesz-wifit-hasznalni-sporolhatunk-az-aramon.htmlEgy új technológia segítségével kevesebb áramra lesz majd szükség, ha wifi routert használunk, mégis a jel erőssége ugyanannyi marad. A változtatást egy Las Vegas-i kiállításon jelentették be. NewsHáromlábú cica az amputált karú kislány legjobb barátja - Tündéri fotó! http://www.life.hu/news/20160106-kulonleges-baratsag-haromlabu-cica-lett-az-amputalt-kari-kislany-baratja-foto.htmlScarlette a ráknak egy ritka formáját győzte le, sajnos azonban az egyik karját már nem tudták megmenteni. A szüleitől kapott egy kismacskát, aki hasonló problémákkal küzd, mint ő. News--Fiatalok haltak meg egy garázsban a kipufogógáztólhttp://www.life.hu/news/20160106-fiatalok-haltak-meg-egy-garazsban-a-kipufogogaztol.htmlKomlón történt a tragédia, melynek során két fiatal a feltételezések szerint drog hatása alatt fulladt meg a kipufogógáztól. NewsThinkstockÉlőben fogják közvetíteni Lemmy Kilmister szombati temetéséthttp://www.life.hu/news/20160106-eloben-fogjak-kozvetiteni-lemmy-kilmister-szombati-temeteset.htmlSzombat délután egy hollywoodi temetőben helyezik majd örök nyugalomra a rocklegendát. A szertartást pedig élőben közvetítik majd a Youtube-on. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.