telefonbeszélgetés halál Tony Blair nyilvánosság Bill Clinton tragédia kiszivárogtatás Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánosság elé került annak a Tony Blair és Bill Clinton között folytatott telefonbeszélgetésnek a leirata, amelyben a brit miniszterelnök és az amerikai elnök Diana hercegné tragikus autóbalesetéről őszintén beszél egymással.

Mint barát a baráttal, úgy beszél egymással Bill Clinton és Tony Blair a nemrég kiszivárogtatott telefonbeszélgetésekben, amelyekben többek között az elhunyt Diana hercegnéről is szó esik az egykori amerikai elnök és a korábbi brit miniszterelnök közt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP/Stephen Jaffe

Blair szerint a gond az volt, hogy Diana a sajtó kereszttüzében élte az életét, amelytől egész egyszerűen nem tudott szabadulni, és azt is bevallotta, Diana készült arra, hogy elhagyja az országot. Clinton kérdésére megerősítette: a sofőr valóban alkoholt fogyasztott, mielőtt autóba szállt, és jócskán túl is lépte a Párizsban megengedett sebességet, amikor a tragédia történt.

Megkóstolnád Diana hercegnő esküvői tortáját? 316 ezer forintért megteheted!http://www.life.hu/news/20151215-diana-hercegno-es-karoly-herceg-eskuvoi-tortajanak-szeletet-elarverezik.htmlEgy Los Angeles-i aukciós ház árverésre bocsátja az egykori szívkirálynő és Károly herceg esküvői tortájának egyik szeletét. News--Internetsztár lett a 3 éves kislány, akit öregre sminkelt nagynénjehttp://www.life.hu/news/20160108-internesztar-lett-a-3-eves-roey-3-eves-akit-oregre-sminkelte-a-nagynenje.htmlSamantha szerint unokahúga akkor kapott kedvet egy kis arcfestékhez, amikor éppen szempillaspirálozott. A fiatal lány nem akárhogy teljesítette a kis Roey kérését. NewsOrigoElhunyt Kele Andor operatőrhttp://www.life.hu/news/20160107-elhunyt-kele-andor-operator-1.htmlElhunyt Kele Andor, aki operatőrként több ismeretterjesztő filmen és tévéműsoron dolgozott.News--Katalin hercegné belépett a katonaságbahttp://www.life.hu/news/20151218-katalin-hercegne-katonai-vednok-lett-a-brit-legi-kadetnel.htmlElfogadta a katonai védnöki pozíciót a hercegné, aki ezzel átvette Fülöp edingburgh-i herceg tevékenyéségét. News--Fogalma sem volt arról, hogy a dán herceget mentette ki a vízbőlhttp://www.life.hu/news/20151222-nick-malcolm-nem-tudta-hogy-christian-dan-herceget-mentette-ki-a-vizbol.htmlNick Malcolm nem gondolkodott, csak cselekedett, amikor a 10 éves Christian dán herceget elragadta egy erős áramlat. Elmondása szerint nem tudta, kit mentett ki a vízből. News--Újraindítják a nyomozást Diana hercegné halálának ügyébenhttp://www.life.hu/news/20150914-diana-hercegne-halalanak-ugyeben-ujrainditja-a-nyomozast-vilmos-herceg-es-harry-herceg.htmlKülföldi sajtóértesülések szerint Vilmos herceg és öccse, Harry herceg tisztázni szeretné végre, hogyan halt meg édesanyjuk, halálának körülményei ugyanis több ponton is megkérdőjelezhetőek. Az elhunyt hercegné két fia ezért újra szeretnék indíttatni a nyomozást.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.