Könnyen elázhatunk a következő napokban

Forrás: Thinkstock -
eső hideg havazás időjárás esernyő gumicsizma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A havazást heves eső váltja fel, így a bélelt téli csizmák helyett most a gumicsizmákat kaphatjuk majd elő.

A köpönyeg.hu előjelzése szerint szombattól egészen szerdáig számíthatunk esőre. Az időjárás csütörtöktől sem lesz kegyes hozzánk, mert utána havas esővel megspékelve érkeznek a sötét felhők. Hétvégén tanácsos bekucorodni a meleg pokróc alá és onnan szemlélni az eseményeket. Szombaton +3 fok körül alakul az átlaghőmérséklet, vasárnap pedig 2 és 7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Forrás: Thinkstock
Újabb titok derült ki Diana hercegné halálárólhttp://www.life.hu/news/20160108-diana-hercegne-halalarol-folytatott-telefonbeszelgetes-reszletei-kerultek-nyilvanossagra.htmlNyilvánosság elé került annak a Tony Blair és Bill Clinton között folytatott telefonbeszélgetésnek a dokumentuma, amelyben a brit miniszterelnök és az amerikai elnök Diana hercegné tragikus autóbalesetéről beszél őszintén egymással. NewsAFPMeghalt a Golden Globe-díjas színész, Pat Harrington Jr. http://www.life.hu/news/20160108-elhunyt-pat-harrington-jr-miutan-egy-ideje-alzheimer-korban-szenvedett-golden-globe-dijas.html86 éves korában elhunyt Pat Harrington Jr., akit számos sorozatban láthattak a nézők, Golden Globe-ot és Emmy-díjat is kapott. News--Hoppá! Élő adásban csúszott le a műsorvezető bikinijehttp://www.life.hu/news/20160108-elo-adasban-csuszott-le-a-chilei-musorvezeto-bikinije.htmlA chilei televízió reggeli műsorában dolgozó Bernardita Middleton élő adásban jelentkezett be a tengerpartról, ahol egy kis malőr miatt félmeztelenül is megörökítette a kamera. News--Lagzi Lajcsi birtokánál elásott holttestet találtak: a Galambos család ledöbbenthttp://www.life.hu/news/20160108-lagzi-lajcsi-birtokanal-elasott-holttestet-talaltak.htmlA zenész birtoka melletti szántóföldön állítólag egy fiatal nő holttestére bukkantak. News--Megbénul Budapest a brit miniszterelnök érkezése miatthttp://www.life.hu/news/20160107-david-cameron-brit-miniszterelnok-miatt-ma-megbenul-budapest.htmlUtak tömegét zárják le David Cameron érkezése miatt, a brit kormányfőt legalább annyira és annyian őrzik majd Budapesten, mint a pápát vagy Vlagyimir Putyint - írja az Origo. News--Veszélyes a Balaton jegehttp://www.life.hu/news/20160107-veszelyes-es-vekony-a-balaton-jege.htmlA partról nézve viszonylag összefüggő jégtakaró alakult ki a Balatonon csütörtök reggelre, de a legtöbb helyen mindössze 2-4 centiméter vastag a jégréteg, ráadásul hó takarja, így egyelőre életveszélyes rámenni - közölte Horváth László, a Balatoni Vízirendészeti kapitányság vezetője. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.