Meghalt a legendás énekes, David Bowie

Forrás: AFP/Bertrand Guay -
halál David Bowie rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titokban küzdött a rákkal 18 hónapig, majd 69 éves korában meghalt a világhírű énekes.

A hírt az énekes szóvivője közölte: „David Bowie békésen hunyt el családja körében, miután 18 hónapig bátran küzdött a rákkal.”

Forrás: AFP/Bertrand Guay

Az énekes a múlt héten még új lemezt adott ki, a Blackstart, új klipjét pedig csütörtökön tették közzé. A Blackstar a zenész 25. albuma. Bowie pályája során 136 millió albumot adott el, és a brit popzene történetének tíz leggazdagabb előadója között tartották számon.

Feledhetetlen pillanatok a 73. Golden Globe gálánhttp://www.life.hu/news/20160111-feledhetetlen-pillanatok-a-73-golden-globe-galan.htmlFilmtörténelmet írtunk, olyan sztárokat díjaztak, akikről sosem hittük volna, hogy valaha a Golden Globe közelébe kerülnek, DiCaprio pedig ismét bizonyított - mutatjuk is a gála legjobb pillanatait!News--Brutális gyilkosság sokkolja Olaszországot! Holtan és pucéran találtak rá a fiatal művészrehttp://www.life.hu/news/20160111-ashley-ann-olsen-muvesznore-holtan-es-puceran-talaltak-ra-firenzei-otthonaban.htmlA 35 éves Ashley Ann Olsenre lakásában találtak rá. A gyönyörű művészt megfojtották és levetkőztették. News--Megint jönnek a nappali mínuszok: A hét második felétől tér vissza a nagy hideghttp://www.life.hu/news/20160111-megint-jonnek-a-nappali-minuszok-a-het-masodik-feletol-ter-vissza-a-nagy-hideg.htmlA következő napokban továbbra is főleg esőre kell készülni, a hét második felében azonban újra téliesre fordul az idő. Havazás és lehűlés várható, jövő vasárnap helyenként még nappal is csak mínusz 9 Celsius-fok lesz. A Normafát most vasárnap le kellett zárni.News--Liam Neeson elhunyt feleségéről beszélt - Szívszorító!http://www.life.hu/news/20160110-liam-neeson-elhunyt-felesegerol-beszelt.html2009-ben halt meg Natasha Richardson, Liam Neeson felesége. A színesz egy rádióműsorban emlékezett szerelmére. NewsAFPElbúcsúztatták a Motörhead frontemberét, Lemmythttp://www.life.hu/news/20160110-lemmyt-a-motorhead-frontemberet-elbucsuztattak-los-angelesben.htmlVégső búcsút vettek Los Angelesben a Motörhead frontemberétől, Lemmy Kilmistertől. A szertartáson csakis az elhunyt zenész családja és barátai vehettek részt, a rajongók világszerte egy videómegosztón követhették az eseményt. News--Vigyázzatok! Az időjárás most nem kedvez a szabadtéri programoknakhttp://www.life.hu/news/20160109-csuszos-jeges-utak-a-fovarosban-es-pest-megyeben.htmlAz ónos eső miatt több helyen kell csúszós, jeges útszakaszokra számítani a fővárosban és Pest megyében szombaton - közölte a Budapesti Közlekedési Központ és a rendőrség.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.