társkereső Tinder titok program pontozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A társkereső titokban rangsorolja a felhasználókat, attól függően, hogy mennyire kívánatos egy ember fotója. A hírek szerint nem véletlen, hogy kit dob fel nekünk az oldal. 

A szebbnek minősített embereknek hasonlóan jól kinéző embereket ad ki a Tinder. Ha valaki csúnyább, azt lejjebb pontozzák. A vállalat vezetője megerősítette a hírt, és elmondta, hogy ennek fontos szerepe van, és egy összetett algoritmust kellett ezért felépíteni. A nevét elhallgató forrás szerint a Tindernél ez már a kezdetektől így van – írja a Fast Company.

Forrás: Thinkstock
Csodálatos fotó a brutális balesetet túlélt fiatal párrólhttp://www.life.hu/news/20160112-csodalatos-foto-a-brutalis-balesetet-tulelt-fiatal-parrol.htmlA 21 éves Arika Stovall és Hunter Hanks súlyos autóbalesetet szenvedtek, amit csodával határos módon éltek túl. News--Feledhetetlen pillanatok a 73. Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/news/20160111-feledhetetlen-pillanatok-a-73-golden-globe-galan.htmlFilmtörténelmet írtunk, olyan sztárokat díjaztak, akikről sosem hittük volna, hogy valaha a Golden Globe közelébe kerülnek, DiCaprio pedig ismét bizonyított – mutatjuk is a gála legjobb pillanatait! News--Brutális gyilkosság sokkolja Olaszországot! Holtan és pucéran találtak rá a fiatal művészrehttp://www.life.hu/news/20160111-ashley-ann-olsen-muvesznore-holtan-es-puceran-talaltak-ra-firenzei-otthonaban.htmlA 35 éves Ashley Ann Olsenre lakásában találtak rá. A gyönyörű művészt megfojtották és levetkőztették.News--„Tudtam, hogy robbantani fog” – Így készült Charlotte Cosby meztelen szelfijehttp://www.life.hu/news/20160108-charlotte-cosby-a-geordie-show-valosagshow-sztarja-meztelen-szelfije-igy-keszult.htmlEgyetlen szelfivel sikerült felrobbantania az internetet a népszerű brit valóságshow-sztárnak, aki pucér alsótestét tette közszemlére Instagramján. Charlotte Cosby elárulta, mi vette rá a kedélyborzoló tettre. News--Internetsztár lett a 3 éves kislány, akit öregre sminkelt a nagynénjehttp://www.life.hu/news/20160108-internesztar-lett-a-3-eves-roey-3-eves-akit-oregre-sminkelte-a-nagynenje.htmlSamantha szerint unokahúga akkor kapott kedvet egy kis arcfestékhez, amikor ő éppen szempillaspirálozott. A fiatal lány nem akárhogy teljesítette a kis Roey kérését. NewsOrigoRettentően elhíztak a mókusok az enyhe idő miatt http://www.life.hu/news/20160107-nagyon-elhiztak-a-brit-mokusok-a-meleg-miatt-a-szoros-kis-emlosok-kikerekedtek.htmlTöbb mozgásra lesz szüksége a brit mókusoknak januárban - az enyhe tél miatt a kis rágcsálók alaposan meghíztak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.