Ittas vezetés miatt tartóztatták le a napokban brutálisan meggyilkolt Ashley Ann Olsent

Forrás: Instagram/Ashley Ann Olsen -
gyilkosság ittas vezetés rendőrség művész alkohol letartóztatás autóvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb részletek derültek ki a meggyilkolt amerikai művész múltjáról.

Meggyűlt a baja a törvénnyel Ashley Ann Olsennek. A fiatal művészt, akire a napokban találtak rá holtan olaszországi lakásában, a Radar Online információi szerint annak idején ittas vezetés vádja miatt tartóztatták le.

Forrás: Instagram/Ashley Ann Olsen

Brandon Kutner őrmester a lapnak arról számolt be, hogy 2003 szeptemberében a floridai Gainesville-nél félreállították a lányt, mert világítás nélkül, a sávok között kanyarogva vezetette kék színű Cherokee-ját.

Ashley Ann Olsen a hírek szerint ekkor annyira részeg volt, hogy a lábán sem bírt megállni, az őrmester beszámolója szerint alkoholszag áradt a leheletéből. A rendőrség az akkor 22 éves lányt egy év próbaidőre tették és nagyjából 1000 dolláros bírságot fizettettek meg vele. Ashley Ann Olsen halálának ügyében továbbra is folyik a nyomozás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.