Elképesztő! Fegyvernek hitték a férfi péniszét

Forrás: Thinkstock -
pénisz fegyver motozás rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy irodaházban randalírozó férfihoz siettek ki a rend őrei. A motozásnál viszont nem olyan fegyverre bukkantak, mint amilyenre számítottak. 

Az ismeretlen férfi egy irodaház csendjét zavarta meg őrült viselkedésével. Félmeztelenre vetkőzött a recepciónál, majd a csupasz fenekét is megvillantotta az ott dolgozóknak. A kiérkező rendőrök elfogták a rendbontót, és természetesen meg is motozták a férfit - számolt be az esetről a Daily Mail.

Forrás: Thinkstock

A biztos úr alaposan átvizsgálta a férfit, és a bal nadrágzsebénél gyanús tárgyra bukkant. A biztonság kedvéért többször is megragadta a halálos fegyvernek hitt tárgyat, ami valójában a férfi pénisze volt. A feltöltött videón látható, hogy a rendőr csak későn jött rá, mit is fogdos valójában, de amint ráeszmélt kissé megilletődötten elrántotta a kezét.

View post on imgur.com

Letartóztatták a Backstreet Boys sztárját, Nick Carterthttp://www.life.hu/news/20160115-nick-carter-a-backsreet-boys-enekeset-kocsmai-verekedes-miatt-letartoztattak.htmlA tinilányok egykori bálványa kocsmai verekedésbe keveredett egy floridai bárban, ahol a hírek szerint fojtogatta az egyik kidobót. News--Anglia legnagyobb bulijával készülnek megünnepelni Erzsébet királynő születésnapjáthttp://www.life.hu/news/20160115-erzsebet-kiralyno-90-szuletesnapjat-hatalmas-bulival-unneplik.htmlA hírek szerint Anglia soha látott még akkora ünnepséget, amellyel a brit uralkodónő 90. születésnapját készülnek megünnepelni. News--Lagzi Lajcsi: Nem leszek öngyilkoshttp://www.life.hu/news/20160115-galambos-lajos-soha-nem-tervezett-ongyilkossagot.htmlKicsit több, mint egy hét múlva kiderül, hogy meghosszabbítják-e Galambos Lajos előzetes letartóztatását. A zenész a börtönből üzent ügyvédjével. News--Szívszorító: így búcsúzott Alan Rickmantól barátja és kollégája, Emma Thomsponhttp://www.life.hu/news/20160115-alan-rickman-szinesz-mellett-ott-volt-halala-elotti-utolso-oraiban-emma-thompson-szineszno.htmlA színésznő ott volt a napokban elhunyt sztár mellettt az utolsó, halál előtti órákban. News--Hosszú Katinka és Cseh Laci lett az év sportolójahttp://www.life.hu/news/20160115-hosszu-katinka-es-cseh-laci-lett-az-ev-sportoloja.htmlHosszú Katinka és Cseh László lett 2015 legjobb női és férfi sportolója a Magyar Sportújságírók Szövetsége tagjainak szavazatai alapján - írja az Origo. NewsAFPCirkuszba vitte a hajléktalanokat Ferenc pápahttp://www.life.hu/news/20160115-ferenc-papa-cirkuszba-vitte-a-hajlektalanokat.htmlCirkuszba hívott meg 2000 hajléktalant Ferenc pápa. A római Rony Roller cirkusz teljes nézőterét lefoglalták a fedél nélküliek számára a csütörtök délutáni előadásra. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.