Gyász! Meghalt Céline Dion férje

Forrás: AFP/John Shearer -
halál Céline Dion René Angélil rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő Facebook-oldalán tette közzé a hírt: férje elvesztette a harcot a rákkal szemben. René Angelil 73 éves volt.

René Angelilnél 1999-ben diagnosztizáltál először a gégerákot, ami később visszatért, így legutóbb egy évvel ezelőtt is műtétre volt szükség. Nyáron már olyan hírek érkeztek róla, hogy az életéért küzd, és azt is tudta már a pár, hogy utolsó közös karácsonyukra készülnek. A férfi nem sokkal 21. házassági évfordulójuk után, Los Angeles-i otthonukban halt meg, ahogy szerette volna: felesége karjai között.

Forrás: AFP/John Shearer

Celine Dion és a kanadai menedzser 1994-ben házasodtak össze. Három gyerekük született: Nelson és Eddy, akik 5 évesek, és René-Charles Angelil, aki 14 éves.

A Harry Potter sztárjai így gyászolják Alan Rickmanthttp://www.life.hu/news/20160114-harry-potter-sztarjai-gyaszoljak-alan-rickmant-a-kozossegi-oldalakon.htmlA Piton professzorként híressé vált színész halála az egész világot lesújtotta. Kollégái és barátai mind kifejezték fájdalmukat és tiszteletüket a közösségi oldalakon. News--Buddha-szobrot csinálnak a mumifikálódott szerzetesbőlhttp://www.life.hu/news/20160114-buddha-szobrot-csinalnak-a-mumifikalodott-94-eves-koraban-elhunyt-szerzetesbol.htmlA 94 éves korában elhunyt szerzetesre tökéletes állapotban találtak rá három és fél évvel a halála után. News--Szörnyű halált halt egy 3 éves kislány Kínában - Videó!http://www.life.hu/news/20160114-mozgolepcso-okozta-egy-haromeves-kislany-halalat-kinaban-tragedia-video.htmlBár nagyon sok hasonló baleset történt az elmúlt hónapokban, most újból egy kisgyermeket életét ontotta ki egy mozgólépcső. News--Elhunyt a kétszeres olimpiai bajnok súlyemelő, Leonyid Zsabotyinszkijhttp://www.life.hu/news/20160114-meghalt-leonyid-zsabotyinszkij-ketszeres-olimpiai-bajnok-sulyemelo.htmlMeghalt Leonyid Zsabotyinszkij súlyemelő, aki szovjet színekben két olimpiai bajnoki címet is szerzett nehézsúlyban. NewsThinkstockIttas vezetés miatt tartóztatták le a napokban brutálisan meggyilkolt Ashley Ann Olsenthttp://www.life.hu/news/20160114-ashley-olsen-amerikai-muveszt-ittas-vezetes-miatt-tartoztattak-le.htmlÚjabb részletek derültek ki a meggyilkolt amerikai művész múltjáról. NewsOrigoElhunyt Barbara Allyne Bennet színésznőhttp://www.life.hu/news/20160114-meghalt-barbara-allyne-bennet-szineszno.htmlBarbara Allyne Bennet karakterszínészt számos sorozatban láthattuk vendégszerepelni. 76 éves volt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.