Még Ferenc pápa is imádkozik Michael Schumacherért

Forrás: AFP -
Forma-1 Ferenc pápa Michael Schumacher ima Vatikán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az FIA küldöttsége, élén az elnök Jean Todttal, csütörtökön vatikáni audiencián járt, ahol találkozott a keresztény egyház fejével, és arra kérte őt, hogy imádkozzon a sportolóért. 

"Megkérdeztem, hogy imádkozna-e érte, és azt mondta, mindenképpen. Ferenc pápa ismeri Schumachert, akiről mindenki tudja, hogy közel áll a szívemhez" - nyilatkozta Todt, a Ferrari egykori csapatfőnöke a Vatikáni Rádiónak. A Forma-1 német klasszisa még 2013 decemberében szenvedett súlyos fejsérüléssel járó síbalesetet. Jelenleg az otthonában ápolják, az állapotáról hivatalosan semmit nem lehet tudni - írja az Origo.

Forrás: AFP

Todt - aki az ENSZ közlekedésbiztonsági küldötte is egyben - egyébként elsősorban azért járt az audiencián a feleségével, a FIA nagyköveteként is tevékenykedő Michelle Yeoh-val, hogy a pápa támogatását kérje a biztonságosabb közlekedést elősegítő közúti szabályok bevezetéséhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.