Tűz volt a BKV Akácfa utcai székházában: Három kerületben leállt a kötöttpályás közlekedés

Forrás: Origo -
székház BKV tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Füstöt tapasztaltak a Budapesti Közlekedési Vállalat székházában, a VII. kerületi Akácfa utcában, az eset miatt több kötöttpályás járat közlekedése szünetelt a fővárosban - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A fővárosi hivatásos tűzoltók egy helyi szakemberrel együttműködve derítették fel a füstölés pontos helyét. Megállapították, hogy az egyik gépszobában tűz keletkezett, ahol az oltóberendezés azonnal működésbe lépett. Az eset miatt a főváros VI., VII. és VIII. kerületében valamennyi kötöttpályás járat közlekedése leállt - írja cikkében az MTI-re hivatkozva Origo.

Nem járt egy szakaszon az M1-es metró sem Forrás: Origo

Pótlóbusz járt az M1-es metró helyett az Oktogon és a Deák Ferenc tér között, a 4-es és a 6-os villamos teljes vonalán, valamint a 83-as trolibusz teljesen vonalán. Ugyancsak nem járt a 17-es villamos a Kavics utca és a Széll Kálmán tér között, a 47-es és a 49-es villamos a Szent Gellért tér és a Deák Ferenc tér között.

Leálltak a szerelvények Forrás: Origo olvasói fotó

Az áramellátási hibát nem sokkal éjfél előtt elhárították, így valamennyi érintett vonalon elindulhattak az utolsó járatok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.