FRISS! Lagzi Lajcsit kiengedik a börtönből

Forrás: RTL Klub -
Galambos Lajos vesztegetés börtön Lagzi Lajcsi lopás előzetes letartóztatás zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróság péntek délutáni döntése alapján a vesztegetéssel és lopással gyanúsított zenészt kiengedik az előzetesből.

Péntek délután robbant a hír, hogy Lajcsi vasárnap elhagyhatja a börtönt, legalábbis a Budapesti Környéki Törvényszék legfrissebb közleménye szerint – írja a Bors.

Forrás: RTL Klub

"G. Lajos és Cs. Csaba gyanúsítottak ellen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság folytat nyomozást vesztegetés és lopás bűntette miatt. A gyanúsítottak előzetes letartoztatását a Budaörsi Járásbíróság 2015. szeptember 24. napján rendelte el. A mai napon, 2016. január 22-i, a Budaörsi Járásbíróság a gyanúsítottak előzetes letartoztatásának meghosszabbítására irányuló ügyészi indítványt elutasította.
A bíróság megállapította, hogy a gyanúsítottak vonatkozásában az előzetes letartoztatásnak az általános oka jelenleg is fennáll, de a kényszerintézkedés elrendelésének és meghosszabbításának alapját képező különös okai - a bizonyítás meghiúsítása és a bűnismétlés veszélye - a nyomozás jelen stádiumában relevanciájukat már olyan mértékben elvesztették, hogy azok a gyanúsítottak előzetes letartoztatásának további meghosszabbítására már nem adnak alapot. A gyanúsítottak előzetes letartoztatása 2016. január 24. napjával szűnik meg" - áll a közleményben.

Parkoló autóban szült egy nő Maglódonhttp://www.life.hu/news/20160122-parkoloban-indult-be-a-szules-maglodon-a-kismamat-az-auto-hatso-ulesen-fekve-talaltak.htmlMaglód belterületén, egy félreállni kényszerülő személyautóban vezettek le szülést csütörtökön a mentők, miután már nem volt idő arra, hogy a kismamát áttegyék a mentőautóba - tájékoztatott az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-igazgatója.NewsThinkstockFöldrengés volt Heves közelébenhttp://www.life.hu/news/20160122-rengett-a-fold-heves-megyeben-pentek-reggel-bar-gyenge-volt-megis-sokan-ereztek.htmlA Richter-skála szerint 2,3-as erősségű földrengés volt Heves község közelében pénteken - közölte az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont Geodéziai és Geofizikai Intézet Szeizmológiai Obszervatóriuma. NewsThinkstockEmberségből jeles! Bájos történet terjed a Facebookon egy magyar iskola diákjairólhttp://www.life.hu/news/20160122-pedagogus-osztott-meg-szivmelengeto-tortenetet-a-facebookon-mar-most-tobb-szaz-megosztas.htmlA gyerekek néha többet mutatnak emberségből, mint a felnőttek többsége - erről tesz tanúbizonyságot egy magyar iskolában történt eset, amelyet az intézmény egyik pedagógusa osztott meg a Facebookon. Sokan megkönnyezték a pozitív sorokat. NewsOrigoDetroit összes pedagógusa egyszerre jelentett beteget http://www.life.hu/news/20160121-elmentektuntetni-a-munkakorulmenyek-miatt-szunetel-az-oktatas-egesz-detroitban.html88 detroiti iskolában nem volt szerdán tanítás, mert szinte az összes pedagógus a sztrájk sajátságos formáját választotta: beteget jelentettek, és elmentek tüntetni a lehetetlen munkakörülmények miatt. News--Már halálos áldozatai is vannak a sertésinfluenzánakhttp://www.life.hu/news/20160121-harom-halalos-aldozata-is-van-mar-a-sertesinfluenzanak-gruziaban-erdemes-vedooltas.htmlTöbb ember halálát is okozta Grúziában az elmúlt három hétben a H1N1 vírussal terjedő sertésinfluenza. A térség környező államaiban, így Örményországban, Törökországban és Iránban is megjelent a betegség. NewsNőverésről olvashatunk egy alsós tankönyvbenhttp://www.life.hu/news/20160121-noveresrol-olvashatunk-egy-alsos-tankonyvben.htmlA Cifra palota egyik szokatlan feldolgozása került be egy alsós tankönyvbe, aminek utolsó versszakában a nőverést emlegetik. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.