Átfagyott malacot mentettek ki a jégből

jég cukiság malac életmentés család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Smith család síelni indult, de útközben megtudták, a hóvihar miatt lezárták a síterpet. Ám így is különleges kalandban volt részük.

Smithék, még az ítéletidő beállta előtt, úgy döntöttek, keresnek egy közeli hotelt és ott vészelik át a hóvihart, ám útközben, egy furcsa jelenségre lettek figyelmesek. Ő volt a hóban kuporgó, csonttá fagyott cuki malacka, aki a megmentőire várt. A videón, már az átmelegedett kismalac látható, amint vidáman csemegézi a banánt.

We tried berries and oats but bananas are still his favorite

Közzétette: Elisabeth Roukis Smith2016. január 24.
Kihívó ruhába öltöztették a halott nénit Sopronbanhttp://www.life.hu/news/20160126-sopronban-kihivo-ruhaba-oltoztettek-egy-halott-nenit.htmlA családtagok a ravatalozóban vették észre, hogy nem az általuk küldött kosztümbe öltöztették az elhunyt asszonyt, hanem egy kivágott, világos ruhába. NewsThinkstockHódít a pucérkodás az Instagramonhttp://www.life.hu/news/20160126-instagramon-egyre-tobben-tesznek-kozze-meztelen-kepeket.htmlA közösségi médiában még mindig sokan szeretik magukat meztelenül mutogatni, akár jógázva, akár csak szép pózokban. News--45 perc jóga majd 15 perc macskaszeretgetés - Ez a cicajógahttp://www.life.hu/news/20160126-45-perc-joga-es-15-perc-cicaszeretgetes-ez-a-macskajoga.htmlSydneyben is megnyílt az első macskakávéző a Catmosphere, ahol ráadásul macskajógát is tartanak. Nem is találhatna jobb helyet egy macskabarát jógaőrült. News--Kutyák támadtak meg egy férfit Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20160125-kutyak-tamadtak-meg-egy-ferfit-debrecenben.htmlHárom kutya támadott meg egy sétáló férfit Debrecenben, a Hosszúpályi úton, a 39 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - adott hírt a szombaton történt támadásról hétfőn a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense. NewsThinkstockAngliába készül az a bevándorló, akinek az életét Diana hercegnő mentette meg http://www.life.hu/news/20160125-angliaban-szeretne-letelepedni-wambo-akinek-az-eletet-20-evvel-ezelott-diana-hercegno-mentette-meg.html20 évvel ezelőtt a hercegnő végigizgulta a kisfiú műtétjét, aki aztán visszatért a szegénységbe. Most szeretne az Egyesült Királyságban letelepedni. NewsAFPRengeteg halálos áldozatot követel a szokatlan hideg Tajvanonhttp://www.life.hu/news/20160125-tajvan-tobb-ember-is-meghalt-a-rekord-hidegben-a-hatosagok-mindenkit-otthon-tartanak.htmlLegalább 52 halálos áldozata van a rendkívüli időjárásnak az alapvetően trópusi, illetve szubtrópusi klímájú Tajvanon, miután a helyieknek a sziget történelmének egyik leghidegebb időszakát kellett elviselniük az elmúlt napokban - számolt be róla a helyi média hétfőn. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.