Szörnyű! Hagyta meghalni feleségét egy debreceni férfi

mentő halál gyógyszer öngyilkosság Debrecen férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most segítségnyújtás elmulasztása miatt kell bíróság elé állnia. Beismerte, hogy nem segített feleségén, miután a nő begyógyszerezte magát. 

Veszekedés közben fenyegetőzött öngyilkossággal egy debreceni asszony még tavaly júliusban. A nő azt mondta a férjének, hogy gyógyszereket vesz be, de az 59 éves férfi nem vette komolyan. Olyannyira, hogy elment egy helyi sörözőbe, és másfél óra múlva ment haza - írja az Origo.

Forrás: Thinkstock

Amikor a férfi hazaért a nő már furcsán vette a levegőt, és az ágy mellett üres gyógyszeres üvegek voltak. Nem foglalkozott a dologgal, és mentőt sem hívott. Negyedórával később a nő légzése leállt.

A férfi elment otthonról, és mikor útközben találkozott a felesége volt férjével, elmondta neki, hogy az asszony öngyilkos lett.

Az ex-férj azonnal szólt a mentőknek, akik nem tudtak bejutni a családi házba, mert az agresszív férj nem engedte be őket. A mentők csak rendőri segítséggel tudtak bemenni, azonban a 60 éves nő életét már nem tudták megmenteni. A segítségnyújtás elmulasztása miatt indult nyomozás vádemelési javaslattal zárult a férfi ellen - közölte a rendőrség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.