A hétvégén pár órára megpillanthatjuk a napot!

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Everste -
hétvége időjárás Nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre enyhébb idő lesz a héten, szombaton esőre sem kell számítanunk!

Napközben a Dunántúlon előbújhat a nap, attól keletre viszont egész nap borús, párás idő várható. A derengő nyugati tájakon ellenben kora tavaszias hangulatú idő lesz, több helyen 10 fok fölé emelkedik a hőmérséklet. A ködös területeken 1-7 fok közötti értéket mérhetünk. Melegfronti hatás lesz - írja a Köpönyeg.hu.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Everste

Csütörtökön a szerdainál már nagyobb területen szakadozhat fel a ködfelhőzet. A Dunántúl nagy részén pár órás napsütés lehet, míg Keleten - főként a Tiszántúlon - tartósan felhős, párás idő várható. Keleten 5, nyugaton 11 fok körül alakul a hőmérséklet.

Pénteken délutánig erősen felhős, borús idő várható. Többfelé alakulhat ki eső, záporeső. Délutántól északnyugat felől csökken a felhőzet. Megerősödik az északnyugati szél, gyenge hidegfront érkezik. 5 és 10 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szombat reggel lehetnek párafoltok, de ezek megszűnése után akár többórás napsütésre is számíthatunk. Eső nem fordul elő. A déli, délnyugati szél élénk lesz. 9 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Vasárnap napközben fokozatosan megnövekszik a felhőzet és délutántól egyre többfelé ered el az eső. Élénk, nyugaton erős lesz a délnyugati szél. További enyhülésre van kilátás.

Kutyák támadtak meg egy férfit Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20160125-kutyak-tamadtak-meg-egy-ferfit-debrecenben.htmlHárom kutya támadott meg egy sétáló férfit Debrecenben, a Hosszúpályi úton, a 39 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - adott hírt a szombaton történt támadásról hétfőn a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense. NewsThinkstockGyász: Meghalt a Keresztapa legendás színésze, Abe Vigodahttp://www.life.hu/news/20160127-abe-vigoda-a-keresztapa-sztarja-elhunyt.htmlLánya otthonában, 94 évesen hunyt el Abe Vigoda, a Keresztapa egyik híres karaketrének megformálója. News--Friderikusz Sándor kiosztott egy íróthttp://www.life.hu/news/20160126-friderikusz-sandor-kiosztott-egy-irot.htmlFriderikusz Sándor szerint Szerbhorváth György író hazudott. NewsOrigoAutóbalesetben elhunyt Amerika egyik kedvenc időjósa, Nick Wiltgenhttp://www.life.hu/news/20160126-elhunyt-az-idojos-balesetet-szenvedett-gyaszol-az-amerikai-szakma-nick-wiltgen.htmlA 39 éves szakember vasárnap hunyt el Atlantában, miután autójával súlyos balesetet szenvedett. A rendőrség már nyomoz az ügyben, de valószínűsíthető, hogy műszaki hiba okozta a tragédiát. NewsOrigoLajcsi-ügy: Megszólalt, a titokzatos harmadik szereplőhttp://www.life.hu/news/20160126-megszolalt-a-titokzatos-harmadik-szereplo-galambos-lajcsi-ugyeben.htmlMost először állt kamera elé, a Boglárka apartmanház közös képviselője: Csendes Csaba: Galambos Lajos és Boglárka mellett ő volt a harmadrendű gyanúsított. News--Hódít a pucérkodás az Instagramonhttp://www.life.hu/news/20160126-instagramon-egyre-tobben-tesznek-kozze-meztelen-kepeket.htmlA közösségi médiában még mindig sokan szeretik magukat meztelenül mutogatni, akár jógázva, akár csak szép pózokban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.