Családi tragédia: Lánya ölhette meg a zagyvarékasi nőt

gyilkosság rendőrség lány család emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán őrizetbe vették a zagyvarékasi emberölés gyanúsítottjait: a meggyilkolt asszony lányát, és annak barátját.

A nő holttestét kedd este az otthonában találták meg a hozzátartozói. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a szerdán elfogott gyanúsítottak az áldozat 14 éves lánya, és annak barátja, akik hétfőn egy szóváltást követően több késszúrással megölték a lány édesanyját - írja az Origo.

Forrás: Thinkstock

A nyomozók a lányt Zagyvarékasról állították elő, a 16 éves szolnoki fiút pedig Szolnok egyik buszmegállójában fogták el.

Kimosta több milliárdot érő lottószelvényét Susanne Hinte http://www.life.hu/news/20160127-susanne-hinte-angol-no-kimosta-a-nyertes-lottoszelvenyet.htmlAz angliai nő egy gyűrött és elázott szelvénnyel próbálja felvenni a 33 millió fontos, vagyis 14 milliárd forintos nyereményét. News--Erőteljes fotósorozat a szexuális zaklatások ellenhttp://www.life.hu/news/20160126-rory-banwell-eroteljes-fotosorozata-a-szexualis-zaklatasok-ellen.htmlMindegy, hogy mit viselsz, az nem lehet magyarázat a zaklatásra! Az ausztrál fotós, Rory Banwell ezekkel a képekkel próbálja felhívni a figyelmet a problémára. News--Kihívó ruhába öltöztették a halott nénit Sopronbanhttp://www.life.hu/news/20160126-sopronban-kihivo-ruhaba-oltoztettek-egy-halott-nenit.htmlA családtagok a ravatalozóban vették észre, hogy nem az általuk küldött kosztümbe öltöztették az elhunyt asszonyt, hanem egy kivágott, világos ruhába. NewsThinkstockAz utolsó munkanapján ellopta az összes Nuggetset a Burger Kingbőlhttp://www.life.hu/news/20160126-a-ferfi-az-osszes-csibefalatot-ellopta-a-burger-kingbol-utolso-munkanapjan.htmlA férfi valahogyan ki akart tolni a gyorsétterem-lánccal, ezért magához vette az összes ott fellelhető csibefalatot. News--Kutyák támadtak meg egy férfit Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20160125-kutyak-tamadtak-meg-egy-ferfit-debrecenben.htmlHárom kutya támadott meg egy sétáló férfit Debrecenben, a Hosszúpályi úton, a 39 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - adott hírt a szombaton történt támadásról hétfőn a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense. NewsThinkstockAngliába készül az a bevándorló, akinek az életét Diana hercegnő mentette meg http://www.life.hu/news/20160125-angliaban-szeretne-letelepedni-wambo-akinek-az-eletet-20-evvel-ezelott-diana-hercegno-mentette-meg.html20 évvel ezelőtt a hercegnő végigizgulta a kisfiú műtétjét, aki aztán visszatért a szegénységbe. Most szeretne az Egyesült Királyságban letelepedni. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.