Hatalmas változás várható a Facebookon: Ennek örülni fogsz!

Facebook oldal közösségi oldal reakció gomb változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heteken belül világszerte is megjelennek az új Facebook-reakciók, így a lájkon kívül öt új emotikonnal fejezhetjük ki, mit gondolunk egy bejegyzésről. 

Az utóbbi évek egyik legjelentősebb újítására készül a Facebook: heteken belül világszerte is megérkeznek a tavaly bejelentett Reakciók. Az ikonikus lájkon kívül megkapjuk a dühöt, szomorúságot, meglepődést, hahotázást, szeretetet kifejező emotikonokat, hogy még árnyaltabban fejezhessük ki érzéseinket egy-egy poszttal kapcsolatban - írja az Origo.

Forrás: Facebook

A lájk túlzás nélkül a Facebook esszenciáját jelenti, annak legismertebb szimbóluma, és hajtóereje. Az oldal 1,6 milliárd felhasználója naponta több mint 6 milliárdszor kattint a hüvelykujjra.

Joseph Fiennes játssza Michael Jacksont egy készülő tévéfilmbenhttp://www.life.hu/news/20160128-joseph-fiennes-alakitja-majd-michael-jacksont-egy-tevefilmben.htmlA film egy igaz történetet dolgoz fel, amiben három híres ember együtt menekül a szeptember 11-ei terrortámadás után. News--Egyetlen utassal szállt fel egy repülőgéphttp://www.life.hu/news/20160128-egyetlen-utassal-szallt-fel-egy-repulogep.htmlHa valaki a Fülöp-szigetek fővárosából, Manilából épp a festői szépségű szigetre, Boracayra repül, az már önmagában nagyon jó dolog. Egy osztrák utazási bloggernek azonban olyan mázlija volt, hogy aznap épp egyetlen más utas sem vett jegyet a járatra, így egyedül tette meg a 315 kilométeres távot - írja az Origo. NewsOrigoAz állatorvossal a hátán lógott meg a kutya - Vicces videó! http://www.life.hu/news/20160127-harman-sem-birtak-az-izgaga-kutyaval-elkepesztoen-vicces-video-egy-allatorvosi-rendelobol.htmlIgazán vicces jelenet zajlott le egy állatorvosi rendelőben, ahol el szerettek volna látni egy négylábú kis kedvencet. Szerencsére a biztonsági kamera rögzítette a dolgot. News--A hétvégén pár órára megpillanthatjuk a napot!http://www.life.hu/news/20160127-idojaras-szombaton-napos-ido-lesz-es-nem-kell-szamitani-esore.htmlEgyre enyhébb idő lesz a héten, szombaton esőre sem kell számítanunk! News--Átfagyott malacot mentettek ki a jégbőlhttp://www.life.hu/news/20160126-atfagyott-malacot-mentettek-ki-a-jegbol.htmlA Smith család síelni indult, de útközben megtudták, a hóvihar miatt lezárták a síterpet. Ám így is különleges kalandban volt részük. News--Lajcsi-ügy: Megszólalt, a titokzatos harmadik szereplőhttp://www.life.hu/news/20160126-megszolalt-a-titokzatos-harmadik-szereplo-galambos-lajcsi-ugyeben.htmlMost először állt kamera elé, a Boglárka apartmanház közös képviselője: Csendes Csaba: Galambos Lajos és Boglárka mellett ő volt a harmadrendű gyanúsított. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.