Sokkoló! Pornófilm indult el az emlékvideó helyett egy 33 éves férfi temetésén

halál temetés pornófilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több száz gyászolót sokkolt, amikor egy tragikus balesetben elhunyt férfi temetésén az emlékvideó helyett pornófilm került kivetítésre.

Szilveszter estéjén Simon Lewis és családja súlyos autóbalesetet szenvedett. A 33 éves férfi belehalt sérüléseibe, a várandós felesége és kislányuk azonban túlélték az esetet. Az anyukánál viszont pár nap múlva be kellett indítani a szülést, a baba pedig nem élte túl a beavatkozást. A férfit és a picit a skóciai Thornhillben búcsúztatták.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A ravatalozóban azonban nagyon durva dolog történt, ami sokkolta a több száz gyászolót. A férfiról készült emlékvideó helyett a projektoron egy durva pornófilm jelent meg, amit ráadásul csak négy perc után sikerült leállítani. Az ügyben nyomozás is indult, ami szerint valószínűleg a nemrég üzembe helyezett okostelevízió valamilyen külső (Bluetooth vagy WiFi) jelet foghatott be.

"Rágalom" - Valótlan interjú miatt perelnek a Saul fia alkotóihttp://www.life.hu/news/20160128-nemes-jeles-laszlo-es-a-saul-fia-alkotoi-ragalom-miatt-perelnek-egy-nemet-lapot.htmlA cannes-i bemutatója óta eltelt nyolc hónapban a német lapok nem sokat foglalkoztak a Saul fiával, de a hét elején bejelentették az Oscar-jelölt magyar film Németországi premierjének dátumát (március 10.), és csütörtökön le is jött egy interjú Nemes Jeles Lászlóval a Jüdische Allgemeine nevű berlini újságban: "Magyarország nem normális ország" címmel... NewsOrigoMa este búcsúzik az RTL Klub népszerű sorozatahttp://www.life.hu/news/20160128-az-rtl-klub-dontott-a-valotarsak-cimu-magyar-sorozatarol-jon-a-masodik-evad.htmlDe nem örökre! Nyáron folytatódik a Válótársak, lesz második évad. NewsOrigoMelegedés jön! Január utolsó hétvégéjére enyhül az időhttp://www.life.hu/news/20160128-idojaras-meteorologia-elorejelzes-melegedest-josolnak-az-utolso-januari-hetvegere.htmlA következő napokban is lehet még párás, ködös az idő, de emellett napsütésre és csapadékra is számítani kell. Melegszik a levegő január utolsó hétvégéjén, a hőmérséklet több helyen a 10 Celsius-fokot is meghaladhatja - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. News--Rejtélyes betegség miatt fordult vissza egy repülőgéphttp://www.life.hu/news/20160128-rejtelyes-betegseg-miatt-visszafordult-az-american-airlines-londonbol-los-angelesbe-tarto-jarata.htmlAz American Airlines Londonból Los Angelesbe tartó járata kénytelen volt megszakítani útját, mert több utas is rosszullétre panaszkodott. News--Pest megye hivatalosan is elválik a fővárostól http://www.life.hu/news/20160128-a-jovoben-kulonvalik-egymastol-pest-megye-es-budapest-penteken-jelentik-be.htmlA jövőben Pest megye önálló régióvá alakul, ami azt jelenti, hogy a Közép-magyarországi régió teljesen különválik a nagy területi egységétől, Budapesttől. News--Nagyon ritka, fehér zsiráfot kaptak lencsevégrehttp://www.life.hu/news/20160128-feher-szinu-zsirafot-fotoztak-tanzaniaban.htmlA gyönyörű állat veszélyben van a különleges színe miatt. Mivel nem mindennapi látvány, könnyen az orvvadászok célpontjává válhat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.