"Mondd el az anyádnak az orgazmusod" - Kiszivárgott Bill Cosby egyik telefonbeszélgetése

Forrás: AFP/Stan Honda -
telefonbeszélgetés vád nemi erőszak Andrea Constand tárgyalás Bill Cosby
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszivárgott a komikus és áldozata, Andrea Constand kosárlabdaedző telefonbeszélgetése. Bill Cosby ügyének tárgyalása a napokban folytatódik.
Forrás: AFP/Stan Honda

A nemi erőszakkal vádolt komikus állítása szerint nem csupán jó barátja és mentora volt a a philadelphiai Temple Egyetem női kosárlabda-igazgatójának, hanem szexuális játékaiban is partnere volt - méghozzá a saját beleegyezésével.

Constand ügyvédjei később rávilágítottak: a nő a saját neméhez vonzódik, és a Cosbyval történtek alatt is egy hölgy volt a partnere. Cosby később bevallotta, valóban tablettákkal kábította el Constandet.

Andrea Costand volt az első nő, aki nemi erőszakkal gyanúsította meg a világsztárt, őt követte további több tucat hölgy, akik ugyanezzel vádolták meg Cosbyt. A komikus, akit múlt decemberben óvadék ellenében szabadlábra helyeztek, tárgyalása kedden folytatódik.

Kiszivárgott David Bowie végrendelete - Sokakat megdöbbentett az örökösök névsorahttp://www.life.hu/news/20160130-kiszivargott-david-bowie-vegrendelete.htmlNyilvánosságra került a legendás énekes, a rákban elhunyt David Bowie végakarata. News--Elhunyt Sir Terry Wogan, a BBC volt arca http://www.life.hu/news/20160201-sir-terry-wogan-a-bbc-volt-arca-77-eves-koraban-rakban-elhunyt.htmlAz ismert tévés 77 éves volt, rákban halt meg.NewsOrigoIsmét Hosszú Katinka az év legjobb női úszójahttp://www.life.hu/news/20160201-hosszu-katinka-az-ev-legjobb-noi-uszoja-2014-utan-sikerult-duplaznia.htmlMagyar szempontból három fontos momentuma volt a vasárnapi FINA-gálaestnek a Pesti Vigadóban: Hosszú Katinka lett az év legjobb női úszója (immáron másodszor 2014 után), Cseh László második lett a férfiak között, míg Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke átvehette a világszövetség legmagasabb kitüntetését, a FINA-Aranyjelvényt. NewsAFPValóra vált álom: pizzát eszik a világ körül Phil Duncanhttp://www.life.hu/news/20160129-phil-duncan-bejarja-a-vilagot-es-mindenhol-pizzat-eszik-instagram.htmlMinden motivációs idézet végső soron arról szól, hogy kövesd az álmaidat. Ez a srác nem is cselekedett másként. Bejárja a világot és közben mindenhol pizzát eszik. News--Risztov Éva sírni tudna a fájdalomtólhttp://www.life.hu/news/20160129-risztov-eva-sirni-tudna-a-fajdalomtol-facebook-oldalan-tette-kozze-erzelmeit.htmlA hosszútávú úszóválogatott több tagja is Thaiföldön készül a szezonra, ahogy az olimpiai bajnok Risztov Éva is. News--Gyász! Elhunyt Versényi László, a Nemzeti Színház örökös tagja http://www.life.hu/news/20160129-elhunyt-versenyi-laszlo-a-szomszedok-szinesze-szinkronizalt-nemzeti-szinhaz-orokos-tagja.html84 éves korában hunyt el Versényi László. A hírt a szinkron szakma Facebook-oldalán tette közzé. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.