Szexuális zaklatással vádolnak egy soroksári tanárt

Forrás: Thinkstock -
kolléga iskola ügy tanár szexuális zaklatás Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A földrajztanárról azt állítják, hogy perverz vicceket mesélt az órán, jobb jegyet ajánlott a szexért cserébe, és célzásokat tett a diáklányok nemi életére. Az egyik diák szülei feljelentést tettek az ügyben.

Szexuálisan zaklatja a rábízott diáklányokat a soroksári Qualitas Középiskola egyik tanára - állította a férfi egyik kolléganője vasárnap az RTL Klubnak. A tanárnőt hétfőn kirúgták, mondván, nem tanárhoz méltóan viselkedik, és elhanyagolja munkáját - írja az Origo.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A tanárnő szerint a földrajztanár a faház mögé hívja a lányokat, a tanórákon pedig vulgáris célzásokat tesz a szexuális életükre. A szülők szerint az igazgató hétfőn egyesével hívatta be a lányokat, hogy kikérdezze őket az ügyről.

A Facebook nekiment a berlini bíróságnak egy virtuális hagyaték miatthttp://www.life.hu/news/20160202-facebook-kozossegi-oldal-szemelyisegi-jogok.htmlMegtámadta a Facebook a berlini bíróság döntését, miszerint egy elhunyt fiatalkorú profiljához hozzáférést kaptak a szülei. News--Tragédia! 11 halott egy születésnapi bulin Mexikóbanhttp://www.life.hu/news/20160201-mexikoban-szornyu-tragedia-tizenegy-ember-halt-meg-egy-bulin-lovoldozes-pentek-este.htmlTizenegy ember halt meg egy születésnapi ünnepségen kitört lövöldözésben Mexikóban. Az eset az ország legszegényebb államában történt. NewsThinkstockNem talált ostyát a csokiban, most élete végéig tartó kárpótlást követel http://www.life.hu/news/20160201-csokolade-hianyzott-az-ostya-a-zacskobol-a-lany-teljesen-kibukott-perrel-fenyeget.htmlA 20 éves joghallgató pert fontolgat, ha a cég nem hajlandó bocsánatot kérni az őt ért kellemetlenségért. A lánynak igen furcsa problémája akadt. News--Büszke lenne a fiára Michael Schumacherhttp://www.life.hu/news/20160201-michael-schumacher-fia-mick-schumacher-dobogos-helyen-vegzett-a-mrf-challenge-futamain.htmlA sílbalesetet szenvedett egykori Forma-1-es pilóta 16 éves fia, Mick Schumacher dobogóra állt a közel-keleti MRF Challenge zárófordulóján. News--Tündéri videó! Így hálálkodik a német juhászhttp://www.life.hu/news/20160201-a-quasi-nevu-nemet-juhasz-gerincbetegsege-miatt-rendellenes-alkatu.htmlA Quasimodo nevű kutya egy ritka gerincbetegségben szenved, amitől másképp néz ki, mint a többi eb, de ettől még teljes az élete. News--"Ki vagyok ábrándulva, hogy Jakupcseket kirúgták"http://www.life.hu/news/20160129-jakupcsek-gabriella-menesztese-kapcsan-a-life-riportere-az-utca-emberet-faggatta.htmlJakupcsek Gabriella menesztése kapcsán a Life.hu riportere az utca emberét faggatta arról, mit tennének, ha őket küldenék el a munkahelyéről. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.