Carmen Electra kiakadt: egy sztriptízbár élt vissza a fotójával

Forrás: Northfoto -
modell sztriptízbár fotó Carmen Electra per Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táncosnőből lett színésznő és modell beperelte az a New York-i bárt, amely Instagram oldalán jelentette meg a több évvel ezelőtt készült fotóját.

75 ezer dollárt, vagyis nagyjából 21 millió forintnak megfelelő összegű kártérítést követel Carmen Electra attól a New York-i sztriptízbártól, amely beleegyezése nélkül használta fel a modell-színésznő-táncosnő egyik képét - írja a New York Daily News.

Forrás: Northfoto

A Baywatch egykori jó csaja "burkoltan szexuális töltetűnek" nevezte a fotót, és rágalmazás és védjegybitorlás miatt beperelte a szórakozóhelyet. Carmen Electra mellett a hírek szerint még további három modell képével élt vissza a bár, amely azóta levette oldaláról a kérdéses fotókat.

Disney hercegnő lett Madeline Stuart Down-szindrómás modellbőlhttp://www.life.hu/trend/20160201-madeline-stuart-down-szindromas-modell-disney-hercegnoknek-sminkeltek.htmlA modell sokaknak adott reményt és erőt azzal, hogy sikerült valóra váltania álmát. Az egyre sikeresebb Madeline-t most királylányok bőrébe bújtatták. Trend--Ejha! Carmen Electra még mindig bombanőhttp://www.life.hu/sztarok/20160108-carmen-electra-meg-mindig-bombano.htmlA színésznő és modell, aki Playboy-címlapokkal és tengerparton futkározással alapozta meg hírnevét, még mindig ugyanolyan dögös, mint a 90-es években. TV + Sztárok--Anyukája miatt fogta vissza magát a pucérkodó plus size modellhttp://www.life.hu/intim/20160120-tess-holliday-plus-size-modell-meztelenul-mutogatja-magat-az-instagramon.htmlTess Holliday az őt és testét bírálókból nyeri erejét, és saját bevallása szerint csak az anyukája miatt vett vissza pucérkodásából. Intim--Végtelen lábakat villantott a Forma-1 jócsaja, Carmen Jordahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151004-carmen-jorda-a-lotus-csapat-tagja-vegtelen-labakat-villantott-o-a-forma-1-jocsaja.htmlMegszokhattuk már, hogy sem a Formula-1 operatőrei, sem a közvetítések szerkesztői, sem pedig a hazai kommentátorok nem tudnak elmenni szó nélkül a Lotus üdvöskéje, Carmen Jorda mellett. Ez Zsír!--Alig takarja valami Naomi Campbell testét - Akár 15 évet is letagadhatna a modellhttp://www.life.hu/trend/20160130-alig-takarja-valami-naomi-campbell-testet-akar-15-evet-is-letagadhatna-a-modell.htmlLeesett az állunk Naomi Campbell legújabb, Instagramra feltöltött fotója láttán: a szupermodell egy szál csipkében pózol, és bizony olyan jó formában van, hogy akár 15 évet is letagadhatna. Trend--Carmen Electra még mindig ultradögöshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150304-carmen-electra-amerikai-modell-es-szineszno-bikinis-fotot-posztolt-az-instagramra.htmlA modell Tahiti tengerpartján osztott meg magáról bikinis fotót. Bármikor elfogadnánk ezt az alakot!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.