Kisbabát hagytak a kecskeméti kórház inkubátorában

Forrás: Thinkstock -
inkubátor csecsemő kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kislányt hagytak hétfőn kora este a kecskeméti megyei kórház babamentő inkubátorában. A kicsi az Ignácz Brigi nevet kapta.

Brigit hétfő délután 6 óra körül hagyták a Bács-Kiskun Megyei Kórház kihelyezett inkubátorában. A baba teljesen egészséges, 3160 grammos és 50 centiméter hosszú - közölte Horváth Attiláné, a kórház PR-menedzsere kedden.

Illusztráció Forrás: Thinkstock
Carmen Electra kiakadt: egy sztriptízbár élt vissza a fotójávalhttp://www.life.hu/news/20160202-carmen-electra-modell-fotojaval-egy-new-york-i-sztriptizbar-elt-vissza-instagramon.htmlA táncosnőből lett színésznő és modell beperelte az a New York-i bárt, amely Instagram oldalán jelentette meg a több évvel ezelőtt készült fotóját. News--Megdöbbentő! Saját lánya előtt taposta halálra egy elefánthttp://www.life.hu/news/20160202-elefant-taposta-halalra-a-gyanutlan-edesapat-a-csaladja-vegignezte-thaifold-tragedia.htmlA férfi éppen a vakációját töltötte Koh Samui szigetén, amikor a baleset történt. A család egy elefántos túrán vett részt, ami szörnyű tragédiával végződött. NewsOrigoDühöng a királynő: pedofil bűnözővel együtt szerepelt Vilmos és Harryhttp://www.life.hu/news/20160202-vilmos-herceg-es-harry-herceg-egy-pedofil-bunozovel-egyutt-szerepelt-egy-musorban.htmlII. Erzsébet királynő Anglia vezető tévécsatornáját támadja azért, amiért ilyen kellemetlen helyzetbe hozta unokáit, velük együtt pedig az egész brit királyi családot. News--Gyilkosságba torkollt a kocsmai mulatozáshttp://www.life.hu/news/20160202-keseles-szegeden-emberolessel-gyanusitott-londoni-korut.htmlA szegedi kocsmai mulatozás gyilkosságba torkollt, a gyanúsítottat pár órán belül őrizetbe vették. NewsOrigoMeglátta az árnyékát a medve, messze lesz még a tavaszhttp://www.life.hu/news/20160202-a-nepi-hiedelem-szerint-ha-meglatja-az-arnyekat-a-medve-hosszu-tel-lesz.htmlA népi hiedelem szerint ha a téli álmából felébredő barnamedve meglátja az árnyékát február 2-án, akkor tovább tart a tél. News--Tragédia! 11 halott egy születésnapi bulin Mexikóbanhttp://www.life.hu/news/20160201-mexikoban-szornyu-tragedia-tizenegy-ember-halt-meg-egy-bulin-lovoldozes-pentek-este.htmlTizenegy ember halt meg egy születésnapi ünnepségen kitört lövöldözésben Mexikóban. Az eset az ország legszegényebb államában történt. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.