Távozik a köztévétől Nyitrai Kata, A Dal főszerkesztője

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
leépítés köztévé Nyitrai Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nem ért véget az MTVA alkalmazottainak leépítése. A köztévé egy 20 éve ott dolgozó munkatársától vált meg. Nyitrai Kata a többi közt A Dal műsoráért volt felelős.

Tavaly decemberben Jakupcsek Gabriella váratlan elbocsátásával kezdődött a köztévé tisztogatása, ami még nem ért véget - tudta meg a Bors.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Ezúttal Nyitrai Kata a gyermek, ifjúsági és szórakoztató műsorok főszerkesztője búcsúzott munkahelyétől, ahol már 20 éve dolgozott főszerkesztőként. A két évtized alatt olyan műsorok elkészítésében vett részt, mint a Szerencseszombat, a Virtuózok, vagy éppen a Magyarország, szeretlek!

Különösen meglepő a főszerkesztő eltávolítása, hiszen A Dal is az ő szerkesztőségéhez tartozik, amelynek hat részéből még csak két adás ment le. A lap megkereste az MTVA sajtófőnökét, de egyelőre még nem kaptak választ arra, hogy ki veszi át Nyitrai Kata helyét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.