Meghalt a Dodó kacsát megszólaltató színész, Joe Alaskey

Forrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Mark Mainz -
szinkron halál színész hang rák Joe Alaskey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész 63 éves volt. Számtalan rajzfilmben közreműködött, többek között Tapsi Hapsi és Csőrike is az ő hangján szólalt meg. Több éve küzdött már a rákkal. 

Az 1989-ben elhunyt, legendás Mel Blanc méltó utódja volt, a Bolondos dallamok rajzfilmjeiben ő vette át Tapsi Hapsi, Dodó kacsa, Csőrike és Szilveszter szerepét - írja az Origo.

Forrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Mark Mainz

A Szuperdod kalandjai, a 24 1/2 században-ért Daytime Emmyt kapott, a Casper sorozatváltozatában ő adta a hangját az egyik szellemnek, a Fecsegő tipegőkben pedig a nagypapát szólaltatta meg. Érdekes kirándulás volt számára a játékfilmek világába a Forrest Gump, ott Nixonnak kölcsönözte a hangját.

Forradalmi újítás! Sasokat képeznek ki a drónok ellen http://www.life.hu/news/20160204-sasokkal-tamad-a-holland-rendorseg-az-illegalis-dronok-ellen-uj-programmal-kuzdenek.htmlHollandiában különös módját választották annak, hogy a légi forgalomból kivonják a rossz útra tévedt drónokat. Az ötlet teljesen egyedi, és már más országok is érdeklődnek a dolog iránt. A rendőrök már megkezdték a madarak kiképzését. NewsOrigoElőadás közben akart öngyilkos lenni a színész, Raphael Schumacherhttp://www.life.hu/news/20160203-eloadas-kozben-akart-ongyilkos-lenni-egy-olasz-szinesz-eloadas-kozben-akasztotta-fel-magat.htmlAz olasz Raphael Schumacher már hörgött, amikor a nézők észrevették, hogy már nem a szerepét játssza, hanem valóságos a haláltusája. News--A meztelen Kate Moss és a bájos Audrey Hepburn is árverésre kerülhttp://www.life.hu/news/20160204-sosem-latott-fenykepeken-audrey-hepburn-szineszno-kate-moss-modell-es-jerry-hall.htmlKate Moss meztelenül, Jerry Hall fürdőruhában, Audrey Hepburn pedig talpig rózsaszínben - többek között ezen sztárhölgyek fényképei kerülnek kalapács alá egy londoni aukción. NewsOrigoNemi erőszakkal vádolják John William Holland időjósthttp://www.life.hu/news/20160203-nemi-eroszakkal-vadoljak-john-william-holland-idojost.html A 23 éves meteorológus ellen egy fiatal nő tett feljelentést. Az ismeretlen hölgy azt állítja, az időjós 2016. Január 29-én este megerőszakolta. News--Botrány! 70 nő vádolja szexuális erőszakkal a világsztárthttp://www.life.hu/news/20160204-70-no-vadolja-szexualis-eroszakkal-a-hires-komikust.htmlEgymillió dollár ellenében védekezhet szabadlábon az ismert komikus, Bill Cosby, akit azzal vádol 70 nő, hogy megerőszakolta őket. A humorista mégis mosolyogva jött ki a keddi tárgyalásról. News--Helen Mirren: "Ha ittasan vezetsz, egy gazember vagy!"http://www.life.hu/news/20160203-helen-mirren-kiosztja-az-ittas-vezetoket-a-szineszno-kemeny-kritikaja-video.htmlA színésznő az idei Super Bowl döntöjére szánt reklámban mondja el véleményét az olyan emberekről, akik alkoholfogyasztás után ülnek autóba. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.