Gyilkosság és öngyilkosság állhat a leégett autó hátterében

gyilkosság öngyilkosság Újpalota autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két holttestet találtak pénteken Újpalotán egy kigyulladt autóban. A gyanú szerint a férfi és a nő gyilkosság és öngyilkosság áldozatai lettek.

Csütörtök éjjel egy lángokban álló autó miatt riasztották a BRFK-t és a tűzoltókat a a XV. kerületi Késmárk utcába.

A tűzoltók két vízsugárral megfékezték a lángokat, de

az autóban két elszenesedett holttestre bukkantak.

Az Origo úgy értesült, hogy a rendőrség a helyszíni és hatósági szemle után tovább vizsgálja a kettős haláleset körülményeit, de a gyanú szerint egy férfi végzett autójában egy budapesti nővel, majd magával - ezért gyújtotta fel a kocsit.

Váratlanul elhunyt Kőrösi Zoltán íróhttp://www.life.hu/news/20160205-meghalt-korosi-zoltan-iro-forgatokonyviro-szerkeszto-dramaturg.htmlAz Origo információi szerint infarktus okozta a halálát Kőrösi Zoltánnak. 54 éves volt. NewsOrigoÉletmentő műtétet végeztek az elhízott Dottie Perkinsenhttp://www.life.hu/news/20160205-dottie-oerkins-a-tulsulyos-anya-eletmento-muteten-esett-at.htmlA túlsúlyos Dottie Perkins két gyermek édesanyja és ételfüggőséggel küzd. A szeretet és a figyelem hiánya miatt alakult ki nála ez a súlyos probléma. News--Meghalt az Earth, Wind & Fire alapítója, Maurice Whitehttp://www.life.hu/news/20160205-tragedia-elhunyt-maurice-white-legendas-zenesz-otthonaban-twitteren-bucsuztak-tole.htmlA hosszú ideje Parkinson-kórban szenvedő zenész 74 évesen, csütörtökre virradóra hunyt el Los Angeles-i otthonában. Maurice a zenekar ütőse, énekese, producere és dalszövegírója volt egy személyben. News--Meghalt a Dodó kacsát megszólaltató színész, Joe Alaskey http://www.life.hu/news/20160205-elhunyt-dodo-kacsa-es-tapsi-hapsi-hangja-joe-alaskey-a-szinesz-hatvanharom-eves-volt.htmlA színész 63 éves volt. Számtalan rajzfilmben közreműködött, többek között Tapsi Hapsi és Csőrike is az ő hangján szólalt meg. Több éve küzdött már a rákkal. News--Meghalt az Earth, Wind & Fire alapítója, Maurice Whitehttp://www.life.hu/news/20160205-tragedia-elhunyt-maurice-white-legendas-zenesz-otthonaban-twitteren-bucsuztak-tole.htmlA hosszú ideje Parkinson-kórban szenvedő zenész 74 évesen, csütörtökre virradóra hunyt el Los Angeles-i otthonában. Maurice a zenekar ütőse, énekese, producere és dalszövegírója volt egy személyben. News--34 évesen meghalt Katie May Playboy-modellhttp://www.life.hu/news/20160205-katie-may-playboy-modell-meghalt-34-evesen.htmlAz egygyerekes playmate csütörtökön hunyt el Los Angelesben. Halálát agyvérzés okozta. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.