34 évesen meghalt Katie May Playboy-modell

Forrás: Instagram/Katie May -
modell Playboy Katie May meghalt playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egygyerekes playmate csütörtökön hunyt el Los Angelesben. Halálát agyvérzés okozta.

Meghalt Katie May, a Playboy egykori modellje. A 34 éves szépség a TMZ jelentései szerint hétfőn lett rosszul, elájult, majd a kórházba szállítását követően meghalt Los Angelesben. Halálát egy nyaki verőér elzáródása által kiváltott agyvérzés okozta.

Forrás: Instagram/Katie May

Úgy tudni, a Sports Illustrated egykori modellje korábban gyógykezelés alatt állt nyaki fájdalmai miatt. Katie May 8 éves kislányát hagyta hátra. A közösségi médiában szerzett hatalmas rajongótábora miatt a Playboy tavaly megválasztotta a Snapchat királynőjének.

Nem kellett volna meghalnia Bobbi Kristina Brownnak?http://www.life.hu/news/20160120-bobbi-kristina-brownnak-nem-kellett-volna-meghalnia-egy-spiritualis-gyogyito-szerint.htmlEgy spirituális gyógyító szerint Whitney Houston lányán eutanáziát hajtottak végre, amit egyetlen földi halandó sem érdemel meg. News--A meztelen Kate Moss és a bájos Audrey Hepburn is árverésre kerülhttp://www.life.hu/news/20160204-sosem-latott-fenykepeken-audrey-hepburn-szineszno-kate-moss-modell-es-jerry-hall.htmlKate Moss meztelenül, Jerry Hall fürdőruhában, Audrey Hepburn pedig talpig rózsaszínben - többek között ezen sztárhölgyek fényképei kerülnek kalapács alá egy londoni aukción. NewsOrigoErzsébet királynő lemondott Katalin hercegné javára - Ez ám a megtiszteltetés!http://www.life.hu/news/20160203-erzsebet-kiralyno-katalin-hercegnere-hagyomanyozta-a-wimbledon-teniszmerkozes-fovednoki-cimet.htmlFontos címet hagyományozott át Katalin hercegnére Anglia uralkodónője. News--Egy hajléktalan vizelte le Angelina Jolie és Brad Pitt otthonáthttp://www.life.hu/news/20160201-angelina-jolie-es-brad-pitt-otthonanal-pisilt-egy-hajlektalan-akit-majdnem-letartoztattak.htmlA jelek szerint nagyon szigorú és rendkívül alapos a sztárpár Hollywood Hills-i otthonának biztonsági szolgálata. News--"Mondd el az anyádnak az orgazmusod" - Kiszivárgott Bill Cosby egyik telefonbeszélgetésehttp://www.life.hu/news/20160201-bill-cosby-nemi-eroszakkal-vadolt-szinesz-ugye-andrea-constanddal-tovabb-folytatodik.htmlKiszivárgott a komikus és áldozata, Andrea Constand kosárlabdaedző telefonbeszélgetése. Bill Cosby ügyének tárgyalása a napokban folytatódik. News--Új bolygót fedezhettek fel a Naprendszerbenhttp://www.life.hu/news/20160121-a-naprendszer-uj-bolygoja-a-kilences-planeta-lehet.htmlA Kaliforniai Műszaki Egyetem két csillagásza azt állítja, bizonyítékot talált egy kilencedik, Plutón túli planéta létezésére. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.