Váratlanul elhunyt Kőrösi Zoltán író

Forrás: Wikipédia -
kultúra Kőrösi Zoltán irodalom író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Origo információi szerint infarktus okozta a halálát Kőrösi Zoltánnak. 54 éves volt.

Kőrösi Zoltán az ELTE Bölcsészettudományi Karán diplomázott magyar-történelem szakon, később dolgozott a Magyar Rádiónál, volt a Litera című folyóirat főszerkesztője, illetve óraadó tanár volt a Színház- és Filmművészeti Egyetemen.

Forrás: Wikipédia

Részt vett a Linda című tévéfilmsorozat második szériájának megírásában. A Magyar Mozgókép Közalapítvány elnöke és a Magyar Íróválogatott tagja volt. Legutóbbi kötete, a Szívlekvár 2014-ben jelent meg, legfrissebb műve, Az ítéletidő idén áprilisban kerül a könyvesboltokba. Körősi Zoltánról bővebben az Origón olvashatsz ide kattintva.

Meghalt az Earth, Wind & Fire alapítója, Maurice Whitehttp://www.life.hu/news/20160205-tragedia-elhunyt-maurice-white-legendas-zenesz-otthonaban-twitteren-bucsuztak-tole.htmlA hosszú ideje Parkinson-kórban szenvedő zenész 74 évesen, csütörtökre virradóra hunyt el Los Angeles-i otthonában. Maurice a zenekar ütőse, énekese, producere és dalszövegírója volt egy személyben. News--Életmentő műtétet végeztek az elhízott Dottie Perkinsenhttp://www.life.hu/news/20160205-dottie-oerkins-a-tulsulyos-anya-eletmento-muteten-esett-at.htmlA túlsúlyos Dottie Perkins két gyermek édesanyja és ételfüggőséggel küzd. A szeretet és a figyelem hiánya miatt alakult ki nála ez a súlyos probléma. News--15 centis késsel szúrta mellkason a feleségét http://www.life.hu/news/20160204-megszurta-a-sajat-feleseget-egy-kessel-a-ferfit-eloallitottak-a-no-korhazba-kerult.htmlA rendőrség már őrizetbe vette a 46 éves férfit, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. NewsOrigoMegmentették a kisbabát, miután a jeges folyóba zuhanthttp://www.life.hu/news/20160204-tulelte-a-balesetet-a-jeges-folyoba-zuhant-kisbaba-ma-mar-mosolyog-a-csaladjara.htmlLily Groesbeck 14 órán át volt egy autóba zárva az anyukája mellett, miután a folyóba zuhantak. Csodával határos módon mindketten túlélték. News--Elhunyt a világ legjobb BMX-ese, Dave Mirrahttp://www.life.hu/news/20160205-dave-mirra-a-vilag-legjobb-bmxese-ongyilkos-lett.htmlDave Mirrát a világ legjobb BMX-eseként tartották számon már 1996-ban is. A férfit csütörtök este találták meg saját autójában. NewsOrigoBotrány! 70 nő vádolja szexuális erőszakkal a világsztárthttp://www.life.hu/news/20160204-70-no-vadolja-szexualis-eroszakkal-a-hires-komikust.htmlEgymillió dollár ellenében védekezhet szabadlábon az ismert komikus, Bill Cosby, akit azzal vádol 70 nő, hogy megerőszakolta őket. A humorista mégis mosolyogva jött ki a keddi tárgyalásról. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.