Budapest hajnali fényben: a magyar fővárost csodálja a fél világ

Forrás: Facebook/Mark Mervai Photography -
hajnal fotózás Budapeseten fotósorozat fény főváros Magyarország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hála Mervai Márk nem mindennapi fotóinak Budapestről, most mi is felfedezhettük a magyar főváros eddig még sosem látott arcát.

Már több mint 2 millió lájkot kapott az a Bored Panda blogon megjelent, Mervai Márk által jegyzett fotósorozat, amely Budapest mutatja be különleges, hajnali megvilágításban. A fotós az oldalon elmondja: 5 éven át készített képeket a magyar fővárosról, és közben kereste a tökéletes pillanatot és fényeket.

Forrás: Facebook/Mark Mervai Photography
Carmen Electra kiakadt: egy sztriptízbár élt vissza a fotójávalhttp://www.life.hu/news/20160202-carmen-electra-modell-fotojaval-egy-new-york-i-sztriptizbar-elt-vissza-instagramon.htmlA táncosnőből lett színésznő és modell beperelte az a New York-i bárt, amely Instagram oldalán jelentette meg a több évvel ezelőtt készült fotóját. News--Pusztító földrengés Tajvanban: épületek dőltek össze, több halott is vanhttp://www.life.hu/news/20160206-a-tajvani-foldrenges-soran-osszedolt-egy-epulet-rengetegen-serultek-meg-mar-halottak-is-vannak.html6,4-es erősségű földrengés rázta meg a Tajvan szigetének egyik legnagyobb városát, Tajnant. A hírek eddig 7 halottról és 420 sérültről számoltak be. News--Könnyekben tört ki Céline Dion férje megemlékezésénhttp://www.life.hu/news/20160204-celine-dion-enekesno-elsirta-magat-elhunyt-ferje-rene-angelil-megemlekezesen-las-vegasban.htmlElsírta magát az énekesnő férje, René Angélil megemlékezésén a Las Vegas-i Ceasar Palace Colosseumban. News--Egy hajléktalan vizelte le Angelina Jolie és Brad Pitt otthonáthttp://www.life.hu/news/20160201-angelina-jolie-es-brad-pitt-otthonanal-pisilt-egy-hajlektalan-akit-majdnem-letartoztattak.htmlA jelek szerint nagyon szigorú és rendkívül alapos a sztárpár Hollywood Hills-i otthonának biztonsági szolgálata. News--Adele nem egyezett bele, hogy Donald Trump felhasználja a zenéjéthttp://www.life.hu/news/20160203-adele-enekesno-nem-adta-engedelyet-donald-trumpnak-hogy-politikai-celokra-hasznalja-fel-zenejet.htmlA milliárdos üzletember mindezidáig engedély nélkül használta fel a brit énekesnő slágereit választási kampányai alatt. Adele menedzsmentje nemrég közölte az elnökjelölttel: hozzájárulás híján jobb, ha felhagy szokásával. NewsAFPDühöng a királynő: pedofil bűnözővel együtt szerepelt Vilmos és Harryhttp://www.life.hu/news/20160202-vilmos-herceg-es-harry-herceg-egy-pedofil-bunozovel-egyutt-szerepelt-egy-musorban.htmlII. Erzsébet királynő Anglia vezető tévécsatornáját támadja azért, amiért ilyen kellemetlen helyzetbe hozta unokáit, velük együtt pedig az egész brit királyi családot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.