Hosszú Katinka újabb három számban győzött Amiens-ben

Forrás: AFP/Alexander Nemenov -
úszás Amiens Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka - a pénteki nyitónaphoz hasonlóan - szombaton is három számban győzött a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozat második állomásán, Amiens-ben.

A világ- és Európa-bajnok - a háromnapos esemény honlapja szerint - hat szám délelőtti selejtezőjében indult az újabb versenynapon, s valamennyiben döntőbe is jutott, de a 100 és a 400 méter gyors esti fináléjában már nem állt rajthoz. Elindult viszont, s diadalmaskodott is az általa amúgy nemigen preferált 100 méter mellen (1:09.73 p), s az erőviszonyoknak megfelelően magabiztos győzelmet aratott 200 méter vegyesen (2:09.11) és 200 méter háton (2:08.47) egyaránt. Levezetésképpen pedig "megmártózott" a szombati program zárószámában, 100 méter pillangón, ahol nyolcadikként ért célba (1:07.63).

Forrás: AFP/Alexander Nemenov

Százmillió forint értékű indiai vadkendert foglalt le a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20160206-szazmillio-forint-erteku-indiai-vadkendert-foglalt-le-a-rendorseg.htmlNégy férfit őrizetbe vett a Nemzeti Nyomozó Iroda pénteken, miután több összehangolt házkutatáson összesen mintegy 2200 tő, marihuána előállítására szolgáló indiai vadkendert foglaltak le, amelynek becsült feketepiaci ára százmillió forint.News--Beindította a mémgyárat a férfi, aki elaludt a munkahelyénhttp://www.life.hu/news/20160206-elaludt-egy-ferfi-a-munkahelyen-es-beinditotta-a-memgyarat.htmlEgy fiatalember Redditen osztotta meg a világgal, hogy elaludt a második munkanapján. A gyakornokként dolgozó srácból pillanatok alatt internetsztár lett. NewsOrigoPusztító földrengés Tajvanban: épületek dőltek össze, több halott is vanhttp://www.life.hu/news/20160206-a-tajvani-foldrenges-soran-osszedolt-egy-epulet-rengetegen-serultek-meg-mar-halottak-is-vannak.html6,4-es erősségű földrengés rázta meg a Tajvan szigetének egyik legnagyobb városát, Tajnant. A hírek eddig 7 halottról és 420 sérültről számoltak be. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.