Kólával juthatott a drog a kismamák szervezetébe - Megszólalt az egyikük

Forrás: TV2 Tények -
terhesség drog Törökszentmiklós kóla kórház kismama kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nevét és arcát is vállalta Fátyol Mónika a Tények című műsornak adott interjújában, amelyben elmondta: ők csak áldozatok voltak, egyikük sem tudta, hogy kábítószer van az italban, amibe belekóstoltak.
Forrás: TV2 Tények

Az asszony szerint ő maga sohasem drogozott, és azon az estén sem szándékosan került a szervezetébe a kábítószer, amely miatt császármetszést kellett végrehajtania rajta az orvosoknak. Azon az estén nem csupán ő, hanem a rokoni társaság másik 5 tagja is kórházba került a drog miatt, amelyet Fátyol Mónika szerint valaki belekeverhetett az italukba.

A hétvégén történt tragédia óta a fiatal társaság minden tagját kórházban ápolták, egyikük még most is életveszélyben van. Elsőként a két kismama hagyhatta el az intézményt saját felelősségükre. A két újszülöttet egy budapesti gyermekklinikára vitték, a családnak azt ígérték: értesítik őket, ha mehetnek az egyelőre életveszélyben lévő újszülöttekért. További információkat nem osztanak meg állapotukról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.