Meghalt Raphael Schumacher - Öngyilkosság vagy gyilkosság történt?

Forrás: Facebook/Raphael Schumacher -
öngyilkos színész öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt a fiatal olasz színész, aki színpadi felakasztása után kómába esett.

A 27 éves Raphael Schumacher olasz színész a színpadon akasztotta fel magát, egy hétig kómában volt.

A színész az eset óta a pisai egyetemi klinikán feküdt. Csütörtökön állapították meg nála a klinikai halált - mondta a klinika szóvivője. A rendőrség a színi társulat négy tagja ellen vizsgálatot folytat emberölés gyanújával, de továbbra is fennáll az öngyilkosság lehetősége.

Forrás: Facebook/Raphael Schumacher


Az eset a pisai Teatro Lux kertjében történt szombat este, a Miraggi (Káprázatok) című, zárt körű előadás közben. Az egyik néző vette észre, hogy az akasztási jelenet után a színész fán lógó teste furcsán rángatózik. A néző, egy végzős orvostanhallgató azonnal a segítségére sietett, de a pulzusát már alig találta. Egy másik néző segítségével meglazította a hurkot, hogy a színészt leemelhessék.
Az olasz lapok idézték pénteken a színtársulat vezetőit, akik elmondták, hogy az eredeti terv szerint a jelenet végén a színésznek egy vaklövéssel kellett volna véget vetnie az életének, de Schumacher a rendező és a színésztársak tájékoztatása nélkül az utolsó pillanatban önfelakasztásra változtatta a színlelt öngyilkosság módját. Elképzelhető azonban, hogy ehhez nem voltak meg a megfelelő biztonsági intézkedések. A BBC egy korábbi tudósítása szerint az egyik színész elmondta, hogy a huroknak hamisnak kellett volna lennie, és egy hámnak kellett volna elkapnia Schumachert az akasztáskor.

Váratlanul elhunyt Kőrösi Zoltán íróhttp://www.life.hu/news/20160205-meghalt-korosi-zoltan-iro-forgatokonyviro-szerkeszto-dramaturg.htmlAz Origo információi szerint infarktus okozta a halálát Kőrösi Zoltánnak. 54 éves volt. NewsOrigoMárciusban egy hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet http://www.life.hu/news/20160205-aszteroida-visszater-iden-marciusban-nem-varhato-becsapodas-mondta-a-nasa.htmlKét évvel ezelőtti egy kisebb aszteroida repült el tőlünk 2 millió kilométerre. Idén márciusban ez a kisbolygó újra vissza fog térni, ám ezúttal sokkal közelebb lehet hozzánk. NewsOrigoÁtment egy férfin a vonat, de a haja szála sem görbülthttp://www.life.hu/news/20160205-serulesek-nelkul-meguszta-a-ferfi-akin-atment-egy-vonat.htmlNem, az illető nem egy szuperhős, hanem egy hihetetlenül szerencsés férfi, aki befeküdt a sínek közé kedden Pécsett.NewsOrigoElhunyt a világ legjobb BMX-ese, Dave Mirrahttp://www.life.hu/news/20160205-dave-mirra-a-vilag-legjobb-bmxese-ongyilkos-lett.htmlDave Mirrát a világ legjobb BMX-eseként tartották számon már 1996-ban is. A férfit csütörtök este találták meg saját autójában. NewsOrigo5 meglepő tény, amit nem tudtál a születésnapos Mária királyi hercegnőrőlhttp://www.life.hu/news/20160205-maria-dan-kiralyi-hercegnorol-5-meglepo-dolog-amit-nem-tudtal.htmlFebruár 5-én ünnepli 44. születésnapját Dánia jövőbeli királynéja, Mária hercegnő. Íme 5 dolog, amit eddig biztosan nem tudtál a kifinomult stílusáról, megjelenéséről és kiegyensúlyozottságáról ismert európai hercegnőről. News--Szakított a pár, akik túl kövérek a munkáhozhttp://www.life.hu/news/20160205-szakitott-a-par-akik-tul-koverek-a-munkahoz-stephen-es-michelle-beer.htmlStephen és Michelle Beer orvosi jelentéssel rendelkeztek arról, hogy túlságosan súlyosak a munkavállaláshoz. Arról viszont szívesen adtak hírt, milyen boldogan herdálják el állami támogatásukat gyorsételekre. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.