Az internet népe találgat: Ki az anyuka a képen?

Forrás: Instagram -
anyuka család kortalan szépség szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már meg is van az év eddigi egyik legnagyobb találós kérdése: Ki lehet az anyuka a képen? 

Három gyönyörű nő lőtt magáról egy szelfit a kocsiban. Ebben semmi különös nem is lenne, azonban valakinek szemet szúrt a kép címe (Én, a tesóm és anyu), majd a fotó hamarosan futótűzként kezdett terjedni az interneten, ugyanis senki sem akarja elhinni, hogy a három nő közül valaki a másik kettő édesanyja. Épp ugyanannyi idősnek néznek ki mind.

Forrás: Instagram

A képet megosztó lány hamarosan elárulta, a bal szélen ülő hölgy az anyuka.

Jeges tóba lökött egy diákot az állatkert egyik gondozójahttp://www.life.hu/news/20160206-jeges-toba-lokott-egy-diakot-az-fovarosi-allat-es-novenykert-egyik-gondozoja.htmlA fiú az osztálytársaival a nemrég olvadásnak indult jég darabjait piszkálta cipőjével a tóba, amikoregy állatkerti munkaruhát viselő férfi nekirontott, és belerúgott a hátsójába.Hanga Zoltán, az állatkert szóvivője belső vizsgálatot rendelt el. NewsHosszú Katinka újabb három számban győzött Amiens-benhttp://www.life.hu/news/20160206-hosszu-katinka-uszo-ujabb-harom-szamban-gyozott-amiensben.htmlHosszú Katinka - a pénteki nyitónaphoz hasonlóan - szombaton is három számban győzött a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozat második állomásán, Amiens-ben.NewsAFPMárciusban egy hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet http://www.life.hu/news/20160205-aszteroida-visszater-iden-marciusban-nem-varhato-becsapodas-mondta-a-nasa.htmlKét évvel ezelőtti egy kisebb aszteroida repült el tőlünk 2 millió kilométerre. Idén márciusban ez a kisbolygó újra vissza fog térni, ám ezúttal sokkal közelebb lehet hozzánk. NewsOrigoMár nem tér vissza a tél márciusbanhttp://www.life.hu/news/20160206-az-idojaras-elorejelzes-szerint-nem-ter-vissza-a-tel-marciusban.htmlA hosszútávú előrejelzés szerint februárban marad a szokatlanul enyhe, kora tavaszias idő, és március első napjaiban sem kell számítani mínuszokra. News--Átment egy férfin a vonat, de a haja szála sem görbülthttp://www.life.hu/news/20160205-serulesek-nelkul-meguszta-a-ferfi-akin-atment-egy-vonat.htmlNem, az illető nem egy szuperhős, hanem egy hihetetlenül szerencsés férfi, aki befeküdt a sínek közé kedden Pécsett.NewsOrigoElhunyt a világ legjobb BMX-ese, Dave Mirrahttp://www.life.hu/news/20160205-dave-mirra-a-vilag-legjobb-bmxese-ongyilkos-lett.htmlDave Mirrát a világ legjobb BMX-eseként tartották számon már 1996-ban is. A férfit csütörtök este találták meg saját autójában. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.