Borsa Miklós, a köztévé megvert híradósa ismét munkanélküli

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
MTVA híradós Borsa Miklós munkanélküli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A köztévéből távozott híradós csak néhány hónappal ezelőtt kezdett el újra dolgozni, de most ismét munkanélküli lett.

A megvert híradós minden ellenére bízik abban, hogy szép jövő áll előtte. Borsa Miklóst tavaly áprilisban verték meg, amikor még a köztévé műsorvezetője volt. Az eset hatására úgy döntött, hogy távozik az MTVA-tól.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Amikor tavaly tavasszal befejeztem a híradót, egy darabig gondolkoztam a folytatásban, de lassan kiderült számomra, hogy arra ott nem sok lehetőség lesz. Jegyes-Tóth Kriszta akkoriban szerződött el az ELTE-re, ami felvetette bennem a gondolatot, hogy lehetnék én is kommunikációs vezető valahol. Nem sokkal később felhívtak a BME-ről, nem mennék-e oda. Az már más kérdés, hogy már nem dolgozom ott. Nem én akartam eljönni… - árulta el a Borsnak a híradós. Hozzátette, hogy most ismét gondolkoznia kell, mit is szeretne csinálni, de ha megálmodik valamit, akkor azt általában bevonzza. Így került évekkel ezelőtt a Tv2-től a Duna Tv-hez, és így lett az M1 híradós műsorvezetője is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.