Szívszorító! Azt hitték influenzás, de egy ritka betegség miatt halt meg az ötéves kislány

Forrás: Thinkstock -
betegség halál gyász kislány család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesanyja, Natalia Spencer osztotta meg elhunyt kislánya tragikus történetét. Elizabeth pár nappal a kórházba kerülése után már feladta a harcot.

Az ötéves Elizabeth influenzaszerű tüneteket produkált, az édesanyja azt hitte, kislánya csak megfázott. Azonban másnap a gyermek összeesett, és kórházba került, ahol mesterséges kómába helyezték. 18 nappal később a kislány már nem élt.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Mint kiderült, egy nagyon ritka, autoimmun betegséget váltott ki a kislánynál a vírus. Később szeptikus sokk is kialakult a gyermeknél, ami egy súlyos keringési elégtelenség. Ennek következtében sorra álltak le Elizabeth főbb szervei. Hiába volt a legjobb orvosok kezében, és hiába tettek meg mindent azért, hogy megmentsék a kislány életét, Elizabeth december 10-én meghalt.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Édesanyja pusztító fájdalmában semmi mást nem akart, csak menni, menni, és menni. Elhatározta, hogy Valentin-napon nekiindul és lefut több mint 9000 kilométert az Egyesült Királyság partjain, mivel a tengerpart volt Elizabeth kedvenc helye. Azt tervezi, hogy 10 hónappal később, kislánya halálának első évfordulóján fogja befejezni. Mindezt pedig jótékonyság céljából is teszi. Az anya reméli, hogy összegyűjthet ezáltal egy nagyobb összeget annak az alapítványnak, ami kapcsolatban áll a kórházzal, ahol a kislánya elhunyt.

Súlyos vonatszerencsétlenség történt Bajorországbanhttp://www.life.hu/news/20160209-tobb-halottja-is-van-a-bajororszagi-vonatbalesetnek-az-utasok-munkaba-indultak.htmlEgymásba rohant két vonat kedd reggel Bajorországban, a balesetben kilencen meghaltak, és csaknem 150-en megsérültek. A halálos áldozatok között van a két mozdonyvezető. News--Durván leégette magát Twitteren az Apple-vezérhttp://www.life.hu/news/20160209-csunyan-beszoltak-az-apple-vezernek-elmosodott-fotot-lott-a-super-bowl-kozben.htmlTim Cook köztudottan hatalmas sportrajongó. Az 50. Super Bowl izgalmait is dokumentálta, ám egy borzalmasan sikerült, elmosódott képet tett közzé a győztes mérkőzésről. News--Schobert Norbert: "Nem velem cseszett ki a Dietetikusok Szövetsége, hanem az emberekkel"http://www.life.hu/news/20160209-schobert-nortbert-szerint-nem-velem-cseszett-ki-a-dietetikusok-szovetsege-hanem-az-emberekkel.htmlSchobert Norbert nem a dietetikusokkal háborúzik, csupán azzal a szövetséggel van baja, amely bojkottálta, hogy cége szakmai és pénzügyi segítséget nyújthasson azoknak az embereknek, akik segítségre szorulnak. A fitneszguru most a Life.hu-nak nyilatkozott az ügyben. News--Vitray Tamás élete nem indult egykönnyenhttp://www.life.hu/news/20160209-vitray-tamas-koraszulottkent-jott-a-vilagra-nagymamaja-nevelte.htmlA Kossuth-díjas újságíróról születése óta nagymamája gondoskodott. Édesanyjának még azt is felajánlották, hogy hagyja a kórházban koraszülött gyermekét. News--Borsa Miklós, a köztévé megvert híradósa ismét munkanélkülihttp://www.life.hu/news/20160209-borsa-miklos-az-mtva-egykori-megvert-hiradosa-ujra-munkanelkuli.htmlA köztévéből távozott híradós csak néhány hónappal ezelőtt kezdett el újra dolgozni, de most ismét munkanélküli lett. News--Engedély nélkül tették bele a rajzát A Dal című műsorba http://www.life.hu/news/20160208-felhasznaltak-a-rajzat-a-dalba-nem-kertek-engedelyt-produkcio-hattereben-latszodott.htmlA Dal harmadik elődöntőjében lépett fel a Parno Graszt a Már nem szédülök című dallal, melynek háttereként egy különleges rajzot használtak díszletként. A készítőnek és a rajzfoglalkozást tartó Igazgyöngy Alapítvány és Alapfokú Művészeti Iskolának azonban nem szóltak, hogy szeretnék használni a művüket a produkció során. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.