Súlyos vonatszerencsétlenség történt Bajorországban

Forrás: AFP/Sven Hoppe -
tűzoltó mentők halott baleset vonat Bajorország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymásba rohant két vonat kedd reggel Bajorországban, a balesetben kilencen meghaltak, és csaknem 150-en megsérültek. A halálos áldozatok között van a két mozdonyvezető. 

A baleset a Holzkirchen–Rosenheim vasútvonalon történt, Bad Aiblingnél. A szerencsétlenségben nyolcan meghaltak, köztük a két mozdonyvezető. 15-en életveszélyes állapotban vannak, 50-en súlyosan sérültek, 90-en könnyebben - mondta a rendőrségi szóvivő.

Bajorországban teljes a káosz. A tűzoltók a mozdonyvezetőt keresik Forrás: AFP/Sven Hoppe

A vonatokon többnyire munkába tartó ingázók utaztak, gyerekek a farsangi iskolai szünet miatt nem voltak köztük. Az egyik szerelvény több kocsija kisiklott és felborult.

A tömegbalesetet egyes hírek szerint a váltók meghibásodása okozta.

Nyolc mentőhelikopter és több tucat mentőautó érkezett a baleset helyszínére, a közeli osztrák hatóságok is segítettek. A mentők helikopterekkel közelítették meg a baleset helyszínét, és vitték Münchenbe a sérülteket.

Szexuális zaklatással vádolnak egy soroksári tanárthttp://www.life.hu/news/20160202-allitolag-szexualisan-zaklatta-a-rabizott-diaklanyokat-egy-soroksari-tanar-nyomozas-indult.htmlA földrajztanárról azt állítják, hogy perverz vicceket mesélt az órán, jobb jegyet ajánlott a szexért cserébe, és célzásokat tett a diáklányok nemi életére. Az egyik diák szülei feljelentést tettek az ügyben. News--Durván leégette magát Twitteren az Apple-vezérhttp://www.life.hu/news/20160209-csunyan-beszoltak-az-apple-vezernek-elmosodott-fotot-lott-a-super-bowl-kozben.htmlTim Cook köztudottan hatalmas sportrajongó. Az 50. Super Bowl izgalmait is dokumentálta, ám egy borzalmasan sikerült, elmosódott képet tett közzé a győztes mérkőzésről. News--Vitray Tamás élete nem indult egykönnyenhttp://www.life.hu/news/20160209-vitray-tamas-koraszulottkent-jott-a-vilagra-nagymamaja-nevelte.htmlA Kossuth-díjas újságíróról születése óta nagymamája gondoskodott. Édesanyjának még azt is felajánlották, hogy hagyja a kórházban koraszülött gyermekét. News--Schobert Norbert: "Nem velem cseszett ki a Dietetikusok Szövetsége, hanem az emberekkel"http://www.life.hu/news/20160209-schobert-nortbert-szerint-nem-velem-cseszett-ki-a-dietetikusok-szovetsege-hanem-az-emberekkel.htmlSchobert Norbert nem a dietetikusokkal háborúzik, csupán azzal a szövetséggel van baja, amely bojkottálta, hogy cége szakmai és pénzügyi segítséget nyújthasson azoknak az embereknek, akik segítségre szorulnak. A fitneszguru most a Life.hu-nak nyilatkozott az ügyben. News--Megható! Így zajlott Michael Jackson és Diana első találkozása http://www.life.hu/news/20160207-michael-jackson-es-diana-hercegno-igy-koszontottek-egymast-bordzsekit-kapott-vilmos.html30 évvel ezelőtt, 1988. július 16-án a brit trónörökös, Károly herceg, és felesége találkozhattak a legendás popsztárral. Az erről készült felvétel nyilvánosságra került. NewsAFPEgy meteorit üthetett agyon egy indiai buszsofőrthttp://www.life.hu/news/20160208-a-40-eves-buszsofort-egy-meteor-talalhatta-el.htmlBeindultak a találgatások: vajon a szemtanúknak van igazuk, és egy meteorit talált el egy indiai férfit, vagy inkább a rendőrség verziója igaz, amely szerint a közeli iskola kertészei szemetet égettek, és emiatt történhetett egy robbanás, melynek során a férfi életét vesztette. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.