Göncz Árpád köztársasági elnök születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország egykori köztársasági elnöke február 10-én ünnepelné születésnapját.

Ma ünnepelné 94. születésnapját Göncz Árpád. Az egykori államfő, aki 1990 és 2000 között volt Magyarország köztársasági elnöke, tavaly októberben hunyt el családja körében. Göncz Árpádot 2015. november 6-án helyezték örök nyugalomra az Óbudai temetőben.

Forrás: MTI/Cseke Csilla

Göncz Árpád életéről és munkásságáról bővebben az Origón olvashatsz ide kattintva.

Erzsébet királynő lemondott Katalin hercegné javára - Ez ám a megtiszteltetés!http://www.life.hu/news/20160203-erzsebet-kiralyno-katalin-hercegnere-hagyomanyozta-a-wimbledon-teniszmerkozes-fovednoki-cimet.htmlFontos címet hagyományozott át Katalin hercegnére Anglia uralkodónője. News--34 évesen meghalt Katie May Playboy-modellhttp://www.life.hu/news/20160205-katie-may-playboy-modell-meghalt-34-evesen.htmlAz egygyerekes playmate csütörtökön hunyt el Los Angelesben. Halálát agyvérzés okozta. NewsOrigoLehűlés érkezik, akár havazhat is szerdánhttp://www.life.hu/news/20160208-az-idojaras-elorejelzes-szerint-szerdan-lehules-jon-es-akar-havazhat-is.htmlTöbbnyire borult, esős idő várható a héten, szerdán több fokkal visszaeshet a hőmérséklet. News--Pusztító földrengés Tajvanban: épületek dőltek össze, több halott is vanhttp://www.life.hu/news/20160206-a-tajvani-foldrenges-soran-osszedolt-egy-epulet-rengetegen-serultek-meg-mar-halottak-is-vannak.html6,4-es erősségű földrengés rázta meg a Tajvan szigetének egyik legnagyobb városát, Tajnant. A hírek eddig 7 halottról és 420 sérültről számoltak be. News--4 dolog, amit tudnod kell az idei Super Bowlrólhttp://www.life.hu/news/20160208-4-dolog-amit-tudnod-kell-az-igai-super-bowl-rol.htmlAz NFL döntője az év egyik legfontosabb sporteseményévé nőtte ki magát az elmúlt évek alatt, amelyet több mint 110 millió néző követ nyomon minden évben. A 2016-os fő amerikaifutball-bajnokságra, a Super Bowlra idén 2016. február 7-én került sor – íme 4 tény, amelyet illik tudnod, ha szóba kerül a mérkőzés. News--Beindította a mémgyárat a férfi, aki elaludt a munkahelyénhttp://www.life.hu/news/20160206-elaludt-egy-ferfi-a-munkahelyen-es-beinditotta-a-memgyarat.htmlEgy fiatalember Redditen osztotta meg a világgal, hogy elaludt a második munkanapján. A gyakornokként dolgozó srácból pillanatok alatt internetsztár lett. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.