Véresre vertek egy férfit a Westendben

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
Westend verés incidens
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvertek egy férfit a Westend aluljáró szintjén kedd délután. A rendőrök tudják, hogy ki a támadó, és keresik.

Véresre vertek valakit a Westend City Center aluljáró szintjén, a bejárat közelében. Egy szemtanú szerint hirtelen, látszólag minden ok nélkül támadt rá egy férfi egy másikra, majd elmenekült - írja az Origo.

Úgy tűnt, hogy a támadó minden előzmény nélkül esett neki a barátnőjével sétálgató férfinak. Orrba vágta, és akkor is tovább ütötte, amikor

az áldozat már a földön feküdt.

Végül egy járókelő vetett véget az incidensnek, aki ellökte a támadót. Az áldozat erősen vérzett, sérülései pedig súlyosnak tűntek a szemtanú szerint, hogy mentőt is hívtak hozzá.

A kép illusztráció Forrás: MTI/Balogh Zoltán

A rendőrség annyit közölt, hogy hozzájuk az első bejelentés kedden, 16 óra 13 perckor érkezett. Azért hívták őket, mert egy férfit bántalmaztak a bevásárlóközpontban.

A rendőröknek sikerült beszélni az áldozattal, mielőtt a mentők elvitték, és sikerült beazonosítani az elkövetőt, akit továbbra is keresnek. Súlyos testi sértés miatt indítottak eljárást a támadó ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.