tuberkulózis futball bakteriális fertőzés focista tbc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bakteriális fertőzés miatt marad el a szombati MTK–Paks mérkőzés a labdarúgó-NB I-ben, mert a vendégcsapatból ketten megbetegedtek.

Elmarad az MTK Budapest-Paksi FC mérkőzés a labdarúgó OTP Bank Liga tavaszi rajtján. A szombati találkozót a paksiak kérésére halasztották el, mert két munkatársuknál bakteriális fertőzést állapítottak meg - írja az Origo.

Forrás: Thinkstock

„Az elmúlt napokban klubunk két munkatársánál bakteriális fertőzést diagnosztizáltak. Az esetleges további megbetegedések kiszűrése érdekében a klub összes dolgozója laborvizsgálaton vett, illetve vesz részt. Ezek eredményei azonban csak a jövő héten érkeznek meg" – írta közleményében a Paks.

Nagy a titkolózás a megbetegedésekkel kapcsolatosan, de elképzelhető, hogy tuberkulózis állhat a háttérben - olvasható a Nemzeti Sportban. Az orvosi vizsgálatoknak a jövő héten lesz eredménye, addig nem lehet tudni, hogy valóban TBC-ről van-e szó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.