Az 50 éves férfi saját maga oldotta meg eltűnésének ügyét

Ontario Niagara-vízesés öngyilkos keresés rendőrség eltűnés öngyilkosság család emlékezetkiesés emlékezet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 50 éves Edgar Latulip emlékezetkieséssel küzdött, és több évtizeden át fogalma sem volt arról, kicsoda is ő valójában – miközben a családja és a rendőrség 30 éven át kereste őt.

Edgar Latulip 21 éves volt, amikor eltűnt az Ontario állambeli Kitchenből 1986 szeptemberében – írja a Mirror. A rendőrség azt még kiderítette, hogy az immár 50 éves férfi feltehetően akart véget vetni életének, ezért az otthonától 128 kilométerre lévő Niagara-vízeséshez utazott busszal. A nyomozás azonban itt elakadt.

Edgar Latulip 21 évesen Forrás: North American Missing Persons Network

Mint nemrég kiderült, Latulip öngyilkossági kísérlete nem sikerült, a férfi azonban súlyos fejsérülést szenvedett, emiatt elveszítette az emlékezetét. Családja már régen feladta, hogy valaha viszontlátják a férfit, akinek három évtizeddel az eset után nemrég újra visszatért az emlékei, és eszébe jutott, kicsoda is ő valójában. Latulip állítását egy DNS-teszt is bizonyította, és a hírek szerint a férfi hamarosan újra találkozni fog családjával.

Helló megújult Instagram, már nagyon vártunk!http://www.life.hu/news/20160212-ez-lesz-az-instagram-ujdonsaga.htmlEgyik kedvenc applikációnk, az Instagram hiába a folyton megújuló Facebook tulajdona, nem sok hír született még arról, hogy bármilyen újdonsággal előrukkolnának, de ennek most vége! News--Michael Schumacher tanítványa bekerült a F1-behttp://www.life.hu/news/20160212-pascal-wehrlein-a-hetszeres-vilagbajnok-michael-schumacher-tanitvanya-bekerult-a-formaegybe.htmlPascal Wehrleint, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fedezte még gyermekkorában, most pedig a Forma-1-be is bekerült. News--A jógázó kecskegida a legcukibb dolog, amit ma láthatsz!http://www.life.hu/news/20160212-a-jogazo-kecske-penny-lane-a-net-uj-sztarja-a-legcukibb-dolog-amit-lathatsz.htmlA svéd származású Rachel Brathen igaz megszállottja a jógának. Annyira szereti ezt a sportot, hogy még a házi kedvencét, a kiskecskéjét is rá tudta venni, hogy vele tartson! News--Veszélyben vagyunk? Rekordméretűre nyúlik az ózonlyukhttp://www.life.hu/news/20160211-eddig-nem-tapasztalt-mereture-nohet-tavaszra-az-ozonlyuk-vizsgaljak-milyen-hatasai-lesznek.htmlKorábban nem tapasztalt méretűre nőhet tavaszra az északi félteke feletti ózonlyuk, ami az itt élőknél márciusban és áprilisban jelentősen megnövelheti a bőrrák kialakulásának kockázatát. News--Elképesztő felfedezés! A lovak felismerik az emberi érzelmekethttp://www.life.hu/news/20160211-a-lovak-megkulonboztetik-a-merges-es-a-vidam-arcokat-brit-kutatas-felfedezes.htmlAz állatok meg tudják különböztetni az érzelmeket tükröző emberi arckifejezéseket: felismerik a mérges és a vidám arcokat - derült ki egy brit kutatásból. NewsOrigoJelenleg senki nem akar foglalkozni a Hosszú Katinka-üggyelhttp://www.life.hu/news/20160212-az-uszoszovetseg-a-magyar-olimpiai-bizottsagtol-varja-a-hosszu-katinka-ugy-megoldasat.htmlHosszú Katinka nem fog indulni a győri úszó országos bajnokságon, mivel nem akarja megszakítani az amerikai edzőtáborozását. Ezt a Magyar Olimpiai Bizottság közölte Kiss László szövetségi kapitánnyal.NewsMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.