Killik László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Killik több, mint húsz évig volt szövetségi kapitány. 89 évesen hunyt el. 

Az 1927 szeptember 1-jén, Aradon született szakembert, mindig a játékosok iránti tisztelet, a megértés és a hihetetlen szakmai tudás jellemezte. Killik László mesteredző, több mint húsz évig volt felnőtt női válogatott szövetségi kapitány, és ezalatt háromszor (1983 Budapest, 1985 Vicenza, Treviso, 1987 Cadiz) szerzett bronzérmet az Európa-bajnokságokon - írja a kosarsport.hu.

Az ő szövetségi kapitánysága alatt két klasszisunkat is Európa legjobb kosárlabdázónőjének választották: 1982-ben Boksay Zsuzsa, 1985-ben pedig Németh Ágnes lett a kontinens legjobbja.

Killik Lászlót az MTK Budapest és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége saját halottjának tekinti.

Gyászhír! Elhunyt Némedi Mari színésznő, a Szomszédok Marikájahttp://www.life.hu/news/20160211-meghalt-nemedi-mari-szineszno-a-szomszedok-marikaja.html64 éves korában, hosszantartó betegség után csütörtökön elhunyt Némedi Mari színésznő. NewsOrigoVeszélyben vagyunk? Rekordméretűre nyúlik az ózonlyukhttp://www.life.hu/news/20160211-eddig-nem-tapasztalt-mereture-nohet-tavaszra-az-ozonlyuk-vizsgaljak-milyen-hatasai-lesznek.htmlKorábban nem tapasztalt méretűre nőhet tavaszra az északi félteke feletti ózonlyuk, ami az itt élőknél márciusban és áprilisban jelentősen megnövelheti a bőrrák kialakulásának kockázatát. News--A Sláger TV-hez igazol a 89.5 Music Fm műsorvezetője, Pordán Petrahttp://www.life.hu/news/20160211-pordan-petra-otthagyja-az-onindito-csapatat-musorvezeto-uj-utakon-folytatja-tovabb.htmlPordán Petra 2012-ben vezetett először rádióműsort a népszerű kereskedelmi csatornán, az utóbbi években pedig Bochkor Gáborral és István Dániellel dolgozott együtt az Önindítóban. News--Meghalt a magyar futball-legenda, Rudas Ferenchttp://www.life.hu/news/20160211-rudas-ferenc-valogatott-labdarugo-es-edzo-meghalt-94-eves-koraban.htmlGyászol a Ferencváros és a magyar futball: 94 éves korában elhunyt Rudas Ferenc, a Fradi örökös bajnoka. News--Hosszú éjszakán van túl a 103 éves sajóvámosi asszonyhttp://www.life.hu/news/20160211-megtalaltak-a-103-eves-asszonyt-sajovamoson.htmlSzerencsére gyorsan, alig egy óra alatt megtalálták azt a 103 éves asszonyt, aki Sajóvámoson kedd éjszaka elkóborolt otthonából. NewsThinkstockFontos határidő jár le hétfőn: Ugye, nem felejtetted el?!http://www.life.hu/news/20160210-hetfoig-lehet-igenyeli-a-diakhitelt-aki-marciusban-szeretne-penzhez-jutni-igyekezzen.htmlFebruár 15-ig adhatja le hiteligénylési kérelmét az a hallgató, aki már márciusban diákhitelben szeretne részesülni. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.