535 millió forint a magyar focisták csúcsfizetése

Forrás: Life.hu -
focista millió Szalai Ádám fizetés Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült: Szalai Ádám és Dzsudzsák Balázs kaszálja a legtöbbet - nos, az ő lábuk tényleg aranyat ér!

A magyar kereseti lista élén Dzsudzsák Balázs és Szalai Ádám állnak, holtversenyben. A magyar válogatott csapatkapitánya a nyáron szerződött az orosz Dinamo Moszkvától a török Bursasporhoz, ahol állítólag 1,7 millió eurót (535 millió Ft) keres évente, internetes források szerint ugyanennyi a fizetése a német Hoffenheimtől a szintén bundesligás Hannovernek kölcsönadott Szalainak is – írja a Blikk.

Forrás: Life.hu

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára az amerikai Kansas gárdáját elhagyó Németh Krisztián (27) kapaszkodott fel, aki 1,3 millió euró (409 millió forint) körüli összeget kap új klubjánál, a katari al-Garafánál.

A top 5 hazai rangsora

Dzsudzsák Balázs (Bursaspor) - 535 millió/év
Szalai Ádám (Hoffenheim/Hannover) - 535 millió/év
Németh Krisztián (al-Garafa) - 409 millió/év
Huszti Szabolcs (Eintracht Frankfurt) - 378 millió/év
Bogdán Ádám (Liverpool) - 315 millió/év
(Az összegeket forintban tüntettük fel)
Michael Schumacher tanítványa bekerült a F1-behttp://www.life.hu/news/20160212-pascal-wehrlein-a-hetszeres-vilagbajnok-michael-schumacher-tanitvanya-bekerult-a-formaegybe.htmlPascal Wehrleint, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fedezte még gyermekkorában, most pedig a Forma-1-be is bekerült. News--George Clooney Angela Merkellel fog találkoznihttp://www.life.hu/news/20160212-george-clooney-szinesz-angela-merkel-nemet-kancellarral-talalkozik.htmlA hírek szerint pénteken, azaz ma találkozik a világsztár a német kancellárral Berlinben. News--Jelenleg senki nem akar foglalkozni a Hosszú Katinka-üggyelhttp://www.life.hu/news/20160212-az-uszoszovetseg-a-magyar-olimpiai-bizottsagtol-varja-a-hosszu-katinka-ugy-megoldasat.htmlHosszú Katinka nem fog indulni a győri úszó országos bajnokságon, mivel nem akarja megszakítani az amerikai edzőtáborozását. Ezt a Magyar Olimpiai Bizottság közölte Kiss László szövetségi kapitánnyal.NewsMTIAz esernyő legyen veled! Özönvízszerű eső lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20160212-hetvegen-tobb-helyen-nagy-mennyisegu-csapadek-hullhat-le-elsofoku-figyelmeztetes-van-ervenyben.htmlSem a borongós időtől, sem a csapadéktól nem szabadulunk meg még egy ideig. Ez a hétévége nem mindenhol kedvez majd a szabadtéri programoknak. News--Útközben gyulladt ki az orosz repülő - Rejtély, mi történhetetthttp://www.life.hu/news/20160211-tuz-miatt-kenyszerleszallast-hajtott-vegre-egy-oros.htmlKényszerleszállást hajtott végre egy orosz gép szerdán, mert a felszállás után kigyulladt az egyik hajtóműve. Szerencsére ezen kívül nagyobb baj nem történt, de azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történhetett. NewsThinkstockTávozik az MTVA-tól a sajtófőnök, Nagy Csillahttp://www.life.hu/news/20160211-tavozik-az-mtva-sajtofonoke-nagy-csilla.htmlNagy Csilla három hónapig töltötte be ezt a posztot a közmédiánál. Közös megegyezéssel távozik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.