rendőrség eltűnés kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 11 éves lány felkutatásához kéri a lakosság segítségét a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Február 12-én, pénteken, a X. kerület Kőér utcai otthonából eltűnt a 11 éves Fehér Mirella. Körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, haja világosbarna. Eltűnésekor farmernadrágot, barna csizmát és barna kapucnis dzsekit viselt, melynek a hátulján egy kék felirat van - írja cikkében az Origo.

Fehér Mirella Forrás: police.hu

A BRFK X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható lányról vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Gyászhír! Elhunyt Némedi Mari színésznő, a Szomszédok Marikájahttp://www.life.hu/news/20160211-meghalt-nemedi-mari-szineszno-a-szomszedok-marikaja.html64 éves korában, hosszan tartó betegség után csütörtökön elhunyt Némedi Mari színésznő. NewsOrigoMegölte feleségét egy 95 éves férfi Tatánhttp://www.life.hu/news/20160212-megolte-feleseget-egy-idos-ferfi-tatan-a-rendorseg-nyomoz-az-ugyben.htmlHoltan találtak otthonában egy nőt hajnalban, Tatán. A rendőrség emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást T. József ellen. News--Újra visszatér a Dáridó Lagzi Lajcsivalhttp://www.life.hu/news/20160212-lagzi-lajcsi-nonapkor-ujra-szinpadra-all-a-zenesz-porgos-musorral-var-mindenkit.htmlAz énekes a jelek szerint nem tétlenkedik, és újra színpadra akar állni. Erre minden lehetősége meg is lesz, méghozzá egy különleges műsor keretében. News--Életveszélyben egy 13 éves fóti lány - Szén-monoxid-mérgezést szenvedetthttp://www.life.hu/news/20160212-egy-13-eves-foti-lany-eletveszelyes-allapotban-van-szen-monoxid-mergezest-szenvedett.htmlSzén-monoxid-mérgezés miatt súlyos, életveszélyes állapotban vittek kórházba egy 13 éves lányt a fóti Rév utca egyik családi házából pénteken délben. News--A magyar valóság bemutatja: A kecskeméti csokirablóhttp://www.life.hu/news/20160212-vademeles-a-kecskemeti-csokilopo-ellen.htmlAkár egy hollywoodi film is lehetne, kivéve, hogy nem az. A sztori ugyanis Kecskeméten történt, és egyáltalán nem kitaláció. Van itt minden: erőszak, üldözés, fenyegetőzés, börtön. Mindezt 28 tábla csokiért. NewsOrigoMilyen fajtájú kutya lennél? Ez az oldal megmondjahttp://www.life.hu/news/20160212-milyen-fajtaju-kutya-lennel.htmlHiánypótló weboldalra akadtunk: két kattintás, és megtudhatod, melyik cuki négylábú lennél. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.