Polgár Presszó késelés támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két vendéget szúrt meg egy férfi egy polgári presszóban, majd elmenekült a vendéglátóhelyről, az elkövetőt végül otthonában fogták el a rendőrök.

A férfi által vasárnap megszúrt 44 éves és 42 éves férfit a mentők a kórházba vitték, az elsődleges orvosi vélemény szerint az egyik sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett, a másik könnyen sérült.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A 63 éves elkövetőt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, majdkezdeményezték előzetes letartóztatását,a rendőr-főkapitányság pedig életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Dráma! Egy teljes zenekar meghalt autóbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20160214-a-viola-beach-nevu-brit-zenekar-minden-tagja-meghalt-autobalesetben.htmlA BBC tájákoztatása szerint a brit Viola Beach nevű zenekat négy tagja és a menedzserük is életét vesztette a tragédiában.News--Nehéz döntések előtt áll Hosszú Katinka: Shane-nel választaniuk kellhttp://www.life.hu/news/20160213-hosszu-katinka-uszono-nehez-dontes-elott-all-milyen-szamban-usszon-rioban.html"Még nem véglegesek az olimpiai számaim, most már választanunk kell" - nyilatkozta Hosszú Katinka az M4 Sportnak Kecskeméten, ahol az Univer 24 órás úszóünnepén vett részt.News--Jogerősen elítélték a TV2 csaló jósát: Egy év börtönt kapotthttp://www.life.hu/news/20160213-borda-istvant-jogerosen-eliteltek-a-tv2-josat-csalas-buntetteben-talaltak-bunosnek.htmlEgy év börtönt kapott jogerősen Borda István, azaz Stephanus, az ismert tévés jós. Úgy tudni, a TV2 műsorából ismerte meg Bordát a nő, aki 2011-ben hárommillió forintot utalt át a férfinak. Megismerkedésüket kö­­vetően egy évvel ugyanis Ste­pha­nus közölte, amíg a családi örökségéről nem szedi le a rontást, az asszony nem is reménykedhet abban, hogy sikeres vállalkozásokba foghat. NewsOrigoHelló megújult Instagram, már nagyon vártunk!http://www.life.hu/news/20160212-ez-lesz-az-instagram-ujdonsaga.htmlEgyik kedvenc applikációnk, az Instagram hiába a folyton megújuló Facebook tulajdona, nem sok hír született még arról, hogy bármilyen újdonsággal előrukkolnának, de ennek most vége! News--Juniper, a mókás rókalány - Tündéri fotók!http://www.life.hu/news/20160212-egy-no-rokat-tart-otthon-haziallatkent-juniper-rettentoen-aranyos-nezd-meg-te-is-foto.htmlA világon igen kevesen tartanak otthon háziállatként rókákat. Egy tengerentúli nő vállalkozott rá, és ma már saját rajongótábora van a cuki négylábúnak. NewsOrigoMichael Schumacher tanítványa bekerült a F1-behttp://www.life.hu/news/20160212-pascal-wehrlein-a-hetszeres-vilagbajnok-michael-schumacher-tanitvanya-bekerult-a-formaegybe.htmlPascal Wehrleint, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fedezte még gyermekkorában, most pedig a Forma-1-be is bekerült. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.