Wow! Ledobta ruháit a szexi Do­mi­nika Ci­bul­ková

Forrás: https://www.instagram.com/domicibulkova/ -
fotózás szlovák tenisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Do­mi­nika Ci­bul­ková eddig sem volt túlságosan szégyenlős, de nemrég egy férfi­ma­ga­zin­nak állt modellt. Nem is akármilyet, a képek láttán úgy tűnik egészen kivetkőzött magából.

Dominika Cibulkova volt már 10. is a világranglistán, oké, két évvel ezelőtt. Azóta viszont csak a 66. helyen áll, ráadásul

a szentpétervári tornán a negyeddöntőben kiesett.

Mindez bizonyítja, hogy sport terén nincs a legjobb formájában, bizonyos értelemben erre a BREAK magazin viszont erősen rácáfolt, ugyanis eléggé merész fotók jelentek meg róla. A többi képet itt nézheti meg!

Dominika Cibulkova Forrás: https://www.instagram.com/domicibulkova/
Pusztulnak a pingvinekhttp://www.life.hu/news/20160215-becsles-szerint-150-ezer-adelie-pingvin-pusztult-el-egy-hatalmas-jeghegy-miatt-a-delisark-keleti.htmlBecslések szerint mintegy 150 ezer Adélie-pingvin pusztult el egy hatalmas jéghegy miatt a Déli-sark keleti részén fekvő Nemzetközösség-öbölben. News--Vilmos herceg a hős! Megmentette egy hároméves kisfiú életéthttp://www.life.hu/news/20160215-vilmos-herceg-segitett-megmenteni-egy-haromeves-fuldoklo-kisfiut.htmlA herceg éppen a légimentő szolgálatát teljesítette, amikor egy pici fiúhoz riasztották őket. News--Hihetetlen! Fára mászott, így úszta meg a tigristámadásthttp://www.life.hu/news/20160215-fara-maszva-uszta-meg-a-tigristamadast-egy-turista-1.htmlCsodával határos módon élte túl egy holland turista Nepálban a tigristámadást. Az utolsó pillanatban ugyanis sikerült felmásznia egy fára és megmenekült. News--Vilmos herceg a hős! Megmentette egy hároméves kisfiú életéthttp://www.life.hu/news/20160215-vilmos-herceg-segitett-megmenteni-egy-haromeves-fuldoklo-kisfiut.htmlA herceg éppen a légimentő szolgálatát teljesítette, amikor egy pici fiúhoz riasztották őket. News--Jelenleg senki nem akar foglalkozni a Hosszú Katinka-üggyelhttp://www.life.hu/news/20160212-az-uszoszovetseg-a-magyar-olimpiai-bizottsagtol-varja-a-hosszu-katinka-ugy-megoldasat.htmlHosszú Katinka nem fog indulni a győri úszó országos bajnokságon, mivel nem akarja megszakítani az amerikai edzőtáborozását. Ezt a Magyar Olimpiai Bizottság közölte Kiss László szövetségi kapitánnyal.NewsMTIA Sláger TV-hez igazol a 89.5 Music FM műsorvezetője, Pordán Petrahttp://www.life.hu/news/20160211-pordan-petra-otthagyja-az-onindito-csapatat-musorvezeto-uj-utakon-folytatja-tovabb.htmlPordán Petra 2012-ben vezetett először rádióműsort a népszerű kereskedelmi csatornán, az utóbbi években pedig Bochkor Gáborral és István Dániellel dolgozott együtt az Önindítóban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.